|
Nu esti logat.
Organul genital feminin#1 2008-01-23 13:36:59
organul genital femininva rog frumos am si eu o problema, aproape de fiecare data dupa contactul sexual imi ies aere din vagin si acest lucru a inceput de cand am terminat tratamentul cu cerviron , macmiror si betadine.credeti ca este ceva grav .imi puteti explica ce se intampla cu mine ca eu nu stiu ce sa mai cred.va multumesc frumos Offline #2 2008-01-23 13:38:38
Re: organul genital femininla toate ne a iesit la un moment dat aer din vagin...nu e nici o problema happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-01-23 13:43:47
Re: organul genital femininda dar aceste aere se aud si eu nu ma simt bine mai ales partenerul meu mi-e foarte jena , credeti ca este din cauza ca acum catva timp in urma am fost diagnosticata cu cervicita si am luat acest tratament dar inca nu am fost la o consultatie, se poate sa se fii agravat acest lucru? Offline #4 2008-01-23 13:45:58
Re: organul genital femininSe aud pt ca aerul prins inauntru iese brusc.Stai mei linistita,nu e nimic grav .Pur si simplu intra aer acolo in timp ce intra-iese penisul Offline #5 2008-01-23 13:47:26
Re: organul genital femininsi am mai observat ca se intampla sa-mi iasa aere in timpul cand iau anticonceptinale, eu iau yasmine credeti ca are vreo legatura, nu-mi fac bine? Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-23 13:47:50
Re: organul genital femininda...se aud ca si cum ar fi...scuza mi expresia..."parturi"...si nu ai dc sa ti fie rusine...nu vad ce legatura are cu cervicita ta sincer...mai poti citi aici...nu esti singura http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=1742 happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-01-23 13:51:31
Re: organul genital femininsi nici cu anticonceptionalele nu are legatura Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-01-23 13:52:58
Re: organul genital feminin
Offline #9 2008-01-23 14:14:43
Re: organul genital feminineu patesc cateodata dupa act.sau dupa ce isi scoate ginecologul instrumentele sau cgiar asa din senin .nu e nimic grav eu chiar fac misto de treaba astu cu prietenu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-01-23 14:15:23
Re: organul genital feminin
bine zis crys_ty_na. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #11 2008-01-25 20:19:35
Re: organul genital feminindepinde de pozitiile pe care o folosesti in timpul actului .. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|