homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt disperata :(

#1 2013-05-20 13:40:09

ariana1
New member
Inregistrat: 2012-03-30

Sunt disperata :(

buna tuturor...am  si eu  o situatie naspa ,la  care  nu ii mai pot duce controlul..sper sa imi raspundeti si mie macar cum stiit! deci ultima zi a ultimului cm a fost pe 3 mai(incepututl 28) ,eu pe 10 mai  seara am avut primul contact  sexual neprotejat fara ejeculare ,doar penetrare.pe 11 si 12 am  avut iarasi contact si  iar fiind neprotejat dar cu ejeculare  afara (nici pe aproape de vagin),iar  prietenul meu imi zice  ca el pe  parcurs  mereu sa controlat! la citeva zile simteam nevoia sa merg mai des la wc si  ma durea si capul uneori .apoi am observat ca  ma simt balonata ,orice  mincam chiar si un fruct  mic sau doar o bucatica simtea, ca  parca  explodez   supa  ,deci mam hotarit  sa imi fac  un test  de sarcina  si lam facut dupa 5  zile dupa contactul neprotejat ,la  care  mi'a esit negativ!nustiu daca  asta  ar  fi un motiv sau nu ,dar  tin sa metionez ca pe 26  am ajuns in Italia si ma aflu in regiune cu munti ,deci este cam racoare si clima  este alta ,si situatia cu  mersul la  wc des lam achipuit  cu o cistita ca  na miam schimbat clima,dar nustiu ce sa cred ,ma  ingrijoreaza  burta acum ca orice  as  minca si  cit  de putin as minca simt  ca  explodezzzz   cesafac   supa  ..cer  scuze pt asa  text  mare ,dar  chiar nu mai pot sa mai tin  in mine  tot  ca  simt  ca  deja  am luato razna....voi ce  credeti ??

#2 2013-05-20 14:12:32

doamna in alb
Full member
Inregistrat: 2013-05-08

Re: Sunt disperata :(

dupa parerea mea din ce spui erai in perioada nefertila,despre cistita poate te-ai racit fiind intr-o zona montana,racoroasa,despre balonare nu stiu ce sa-ti spun'

#3 2013-05-20 14:29:18

ariana1
New member

Multumesc de rs.....asa mam gindit si eu de cistita ca mai este ink o femeie in casa care acuza aceeasi situatie si mi'a administrat o bustina am bauto si deam nu mai merg atit de des,la fel si ea....dar spuneti'mi va rog de testul de sarcina.....il repet peste cit timp 3-4-5 zile sau sa aastept sa imi vina mentruatia????mentionez ca cm nu este rregulat la mn ...sare mereu peste data ...

#4 2013-05-20 15:23:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

1. metoda asta contraceptiva nu e cea mai sigura, chiar si asa insa testuld e sarcina se face la minim 3 saptamani de la contact, la 5 zile l-ai facut degeaba
2. ai si usturimi la urinat, inteleg ca urinezi des ? daca e asa poate fi cistita (desi balonarea e neobisnuita, poate ai si o problema digestiva, esti si constipata?)
daca e cistita bea multe lichide, ia pastile pe baza de merisor (le gasesti peste tot) si daca tot nu trece mergi la un medic

#5 2013-05-20 16:26:48

ariana1
New member

Aha...deci o sa astept sa vad daca imi vine mentruatia..si vad dupa..in legatura cu urinatul dupa ce am baut  bustina aia anumit pt cistita merg normal la Wc .multumesc mult de rs puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.