homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstruatie 3 luni!!!

#1 2013-06-01 00:32:27

dy_lycious
Membru
Inregistrat: 2013-06-01

intarziere menstruatie 3 luni!!!

Buna!
Am si eu o nelamurire. Am luat pilula de a doua zi la inceputul lunii februarie, peste vreo 10 zile mi-a venit menstruatia, a fost normala si de atunci nu mi-a mai venit deloc! Am facut pana acum vreo 4 teste de sarcina, toate negative. Mentionez ca de vreo 2 ani luam Marvelon, insa din noiembrie m-am oprit, am vrut sa fac o pauza de o luna, doua. Inainte de a lua Marvelon aveam ciclul neregulat, nu imi venea in fiecare luna, insa cu anticonceptionalele mi s-a reglat, venea fara nici o zi intarziere. Stiu ca printre reactiile adverse ale acestei pilule se numara si intarzierea menstruatiei, insa e normal sa fie asa de lunga dereglarea? Am mai auzit de cateva zile, poate chiar o luna, dar nu 3 luni!!
Daca s-a mai confruntat cineva cu asemenea situatie, astept un raspuns, va rog.
Va multumesc!

#2 2013-06-01 12:07:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: intarziere menstruatie 3 luni!!!

Poate fi din cauza postinorului, tine insa cont de faptul ca tu aveai ciclul neregulat inainte de a lua AC, iar ele il regleaza doar cat timp le iei
ar trebui sa mergi la medic sa vezi ce se intampla, sa faci niste analize hormonale

#3 2013-06-02 14:08:12

queen_bee_irina
New member
Inregistrat: 2013-05-25

Re: intarziere menstruatie 3 luni!!!

da este normala.am patito si eu exact la fel!doamna doctor mia dat duphaston 10 zile si inel vaginal deoarece am si varice.am facut cred ca 10 teste de sarcina pana mi-am facut curaj .a fost foarte bine ca mam dus. nu iti fie frica ai sa te simti fooarte bine dupa control cand vezi ca totul se va rezolva .mult succes si sanatate.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.