|
Nu esti logat.
Toaletele publice cat sunt de periculoase????#1 2013-05-31 22:47:49
toaletele publice cat sunt de periculoase????Nu stiam exact in ce sectiune sa postez mesajul meu ,dar poate va fi unul interesant ptr mai multe persoane ptr ca la un moment dat sau altul toti ne lovim de problema aceasta ...a toaletelor publice,din tren,din rest..etc Offline #2 2013-06-01 14:37:26
Re: toaletele publice cat sunt de periculoase????scarbos subiect, nu cred sa-ti raspunda cineva/sa iti puna alte intrebari. Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #3 2013-06-01 17:40:39
Re: toaletele publice cat sunt de periculoase????Uite, eu sunt maniaca cu microbii. Atat de maniaca incat folosesc un servetel pentru a pune mana pe clante si pe lantul cu care tragi apa in toalete publice, chiar si pe robinet dupa ce ma spal. Dar in fiecare zi beau f multa apa si, prin forta imprejurarilor, merg la facultate la baie de 2-3 ori pe zi. Eu am zona genitala ff sensibila, tocmai de asta am mare grija mereu. Daca nu ai atins nimic, nu are ce sa ti se intample. Incearca pe viitor sa nu folosesti hartia de acolo, pune toata lumea mana pe ea si e plina de microbi. Foloseste un servetel, cu partea in care a fost impaturit si pe care nu ai atins-o cu mana cand l-ai scos din pachet. Offline #4 2013-06-02 18:51:16
Re: toaletele publice cat sunt de periculoase????teoretic, chiar si o asemenea reactie ar putea insemna ca sistemul imunitar lupta impotriva a ceva bacterii cu care ai fi putut sa intri in contact. cred ca o infectie vaginala nu ar da simptome in primele 2 ore de la "contaminare", ca ar fi prea repede (nici in cazul unui dezechilibru al florei normale, survenit indirect in urma unor "factori favorizanti", si nici in cazul infectarii cu o bts); dar nu sunt medic, asa ca e doar o parere si atat. Ultima oara a fost editat de jeannie (2013-06-04 03:29:51) Offline #5 2013-06-03 17:19:15
Re: toaletele publice cat sunt de periculoase????Este intr-adevar un subiect bun, pentru ca sub nicio forma nu e voie sa ne asezam pe vasul de toaleta si sa folosim hartia pe care toata lumea a pus mana! Daca nu te poti tine, incearca sa nu atingi nici macar cu un deget vasul si sa nu pui mana pe clanta de la wc fara servetel. Dezinfecteaza-ti bine mainile inainte si nu atinge nimic. Se pot lua infectii daca te asezi pe toaleta publica, pentru ca fiecare are propriile-i probleme, bine, nu BTS uri, dar daca nu esti atenta te poti infecta cu cea mai banala infectie. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|