homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

DURERI ?N PIEPT!

#1 2013-06-03 21:37:52

DobrinGeorge
Full member
Inregistrat: 2013-04-05

DURERI ?N PIEPT!

Buna fetelor. Ma bazez pe voi ca aveti cunostinte in domeniul medical general, nu numai ?n domeniul ginecologiei big_smile
Am o durere in piept de azi, am traversat strada ?n graba si de atunci m-a luat. Cand imi apas pe capul pieptului ma doare uneori, uneori nu. Cand ragai parca simt ceva si cand ma intorc pe o parte in pat. Tin sa precizez ca nu am niciun altfel simptom, decat aceasta durere surda.

Am fost acum doua sapt la doctorita de familie care m-a consultat , m-a ascultat la inima si plamani si mi-a spus ca nu am probleme de nicio culoare cu inima sau plamanii si durerile in piept pot veni de la stomac. Tin sa precizez ca m-au lasat doua saptamani iar azi cand am traversat strada m-au luat din nou, dar de data aceasta parca are alta natura, nu ma durea cand apas, acum parca m-as fi lovit in piept.

Care sa fie problema? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

#2 2013-06-05 04:08:26

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: DURERI ?N PIEPT!

exista reflux esofagian (in loc de arsuri la stomac, arsura pe esofag) care da dureri in piept si am inteles ca e posibil de la mancat in graba, stress. eu una patesc doar daca inghit un aliment in graba si cred ca imi produce o iritatie pe esofag care persista toata ziua.
mai poate fi confundata durerea in piept cu o durere a muschilor intecostali, ceea ce se intampla de la stat in curent.
mai mult nu stiu sa zic, evident ca nimeni de pe forum nu iti poate spune cu certitudine daca este sau nu inima de vina. smile

#3 2013-06-05 08:23:16

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Re: DURERI ?N PIEPT!

Sunt multiple cauze pt care te poate durea in piept. Eu am avut o durere de genul saptamani la rand care s-a dovedit ca era de la o lipsa de magneziu.  Mergi la medic.

Ultima oara a fost editat de Reina (2013-06-05 08:24:03)

Mamica de 2 pui scumpi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.