homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere de ovare, picioare si greata

#1 2013-06-04 21:51:27

guess
New member
Inregistrat: 2013-06-04

durere de ovare, picioare si greata

Buna,

Am nevoie urgent mai intai de sfatul vostru, pls smile
Simptomele au inceput luna trecuta, cam pe 13-14 mai. Am luat pentru tratarea acneei doxiclina. Nu e prima data cand iau(iau de vreo 2 ori pe an cand nu reusesc sa mai scap de acneea de pe fata), dar de data aceasta am luat  dimineata, si greseala mea ca nu am mancat nimic imediat. am luat masa cam la o ora diferenta cu stari de voma, si stiu ca de la doxiclina luata pe stomacul gol. De atunci imi este mai tot timpul rau, cu stari de greata, mi-e rau mai tot timpul in masina daca plec la drum lung, ceea ce nu mi se intampla niciodata.
Am facut si candidoza din cauza doxiclinei, dar am scapat cam intr-o sapt de ea cu tratament naturist, dar tot nu am scapat de sentimentul de greata.
Mentionez ca am o viata sexuala activa(si nu ne protejam) si un ciclu regulat de 28 zile. nu mi-a intarziat niciodata, drept pentru care chiar mi-a venit pe 26.05 asa cum era normal, dar a durat mai putin ca deobicei.
Simptomele ciudate pe care le am sunt: dureri de ovare, putin de spate, picioare dar spre gambe si amorteala, o stare mica de greata deobicei seara, putina baloanre si urinari mai dese decat in mod normal.
La medic o sa ajung pe la sf lunii pentru ca lucrez de dimineata pana seara si nu ajung si la medic. Mi-am programat cateva zile de concediu la sf lunii.
dDe ce am nevoie de o parere? pentru ca din ce am mai citit pe net, simptomele mele se potrivesc si pentru un cancer ovarian drept pentru care imi este exagerat de frica. Nu am rude in familie care sa fii avut un astfel de cancer, de fapt nici un tip ce cancer,dar tot imi este frica.
Mentionez ca nu fac multa miscare. La munca stau toata ziua pe scaun.

La ce ar trebui sa ma astept? Cel putin sa fiu pregatita moral big_smile.

va multumesc.

#2 2013-06-04 23:24:41

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

Re: durere de ovare, picioare si greata

Din cate stiu eu doxiciclina are astfel de reactii adverse, precum greata, voma etc, deci de aici poate fi. Durerea aia de ovare pana in jos pe picior e mai interesanta si urinarea frecventa. S-ar putea sa fi prins vreo raceala - cistita, anexita. Protejeaza-te de frig, mai ales partea lombara, ovarele si picioarele!
Eu sper sa nu fie nimic, dar du-te la medic cand ai ocazia si vei stii sigur, vei fi linistita! smile
...si nu mai cauta simptome pe net ca ajungi sa crezi si ce n-ai...asa faceam si eu rotfl

#3 2013-06-04 23:32:21

guess
New member

Stiu ca nu e bine sa caut pe net, dar cum nu prea am ocazia sa ajung la medic mai apelez si la google  neutral .
Multumesc pentru  raspuns, cel putin o sa dorm cat de cat mai linistita in seara asta  smile.

Mi-am pus o paturica pe burtica, am luat niste vitamine, sosetele groase in picioare si niste uricol.
Presupun ca doxiciclina mi-a scazut putin sistemul imunitar pentru ca eu sunt o fire mai puternica si nu ma prea imbolnavesc. In cel mai rau caz o raceala usoara o data pe an, si asta iarna.

#4 2013-06-04 23:42:20

pinkyutza
Hero member

Da, e posibil sa fie raceala, dar trebuie si ea tratata! ca altfel sunt niste urmari nu tocmai ok...
Sper sa te simti mai bine si sa fie totul bine! >big_smile<
Pentru sistemul imunitar e foarte buna echinaceea si propolisul, se gasesc la farmacie sub forma de pastilute si sunt si naturale...

Ultima oara a fost editat de pinkyheels (2013-06-04 23:44:12)

#5 2013-06-04 23:49:26

guess
New member

Multumesc de sfat, chiar de maine voi incepe o cura cu miere.
Picioarele in schimb tot ma dor si cred ca le simt si putin umflate sad nu-mi dau seama. De parca trebuie sa ma intind ca sunt amotite, este o senzatie tare ciudata.

Publicitate

loading...

#6 2013-06-05 00:39:53

pinkyutza
Hero member

picioarele nu stiu de la ce te pot durea sad ...

#7 2013-06-05 22:47:11

guess
New member

ar fii posibil sa am aceste dureri daca as fii insarcinata?
mai ales ca azi am observat ca am niste gusturi ciudate, in sensul ca nu prea mai am pofta de mancare, si sunt nervoasa mai tot timpul? ma simt ca inainte de ciclu (exact aceeasi durere de ovare), nervi, nimic nu-mi convine, depresie, nu-mi mai place gustul de cafea...si parca am o tensiune ciudata in sani...
offf pana nu ajung la doctor o sa tot fiu stresata  nustiu

#8 2013-06-05 23:22:15

pinkyutza
Hero member

hmmm, ia cumpara-ti maine un test de sarcina... cu toate ca nu cred, ai avut menstruatie pe 26, dar mai sunt cazuri cu menstruatie peste sarcina...wink
________

dar sunt de parere ca simptome precum durerile de spate si picioare/picioare umflate se simt cand sarcina e mai avansata....si nu stiu daca te dor ovarele cand esti insarcinata... dar fa-ti testul pentru linistea ta,nici eu nu sunt sigura, sincer. Nu pot sa-ti spun exact ce ai ca nu sunt medic .

Ultima oara a fost editat de pinkyheels (2013-06-05 23:29:11)

#9 2013-06-05 23:41:11

guess
New member

Sper sa nu fiu eu exceptia de la regula  big_smile  .
Cred ca stresul e de vina si google-ul tongue pentru toate schimbarile astea. Chiar am nevoie de un concediu  angel
Multumesc ca-mi raspunzi mereu la tampeniile care imi trec prin cap hjarta

#10 2013-06-05 23:51:59

pinkyutza
Hero member

Cu drag! daca pot sa te ajut, o fac, macar din ce mai stiu si eu, ca nu le stiu pe toate. Nu vreau sa te sperii cu sarcina, dar daca nu vrei sa fii mamica protejeaza-te sa fii sigura sau ai mare grija la perioada fertila, stii tu.
Oricum, medicul e solutia pentru orice intrebare. Oricand ai ceva problema nu te neglija, fugi repede la doctor. Stiu persoane care, din lipsa banilor sau din cauza rusinii, nu s-au dus si acum au probleme de infertiliate.

In plus, e si autosugestia, te gandesti la un lucru si repede crezi ca-l ai. Am patit-o rotfl2

#11 2013-06-06 00:13:05

guess
New member

Problema nu e ca nu vreau sa fiu mamica, doar ca mi- e teama ca nu ma voi putea descurca si ma sperie schimbarile. E greu sa fii o mama buna, cred. Pentru ca imi doresc sa fiu o mama buna. In plus cred ca sunt si putin egoista pentru ca inca mai vreau sa "copilaresc" dar pe de alta parte ma gandesc ca am 26 de ani si ar cam fii momentul, de aceea nu ma protejez si suntem impreuna de 8 ani. Am zis ca daca e sa fie, sa fie si gata pentru ca altfel nu ma voi simti pregatita niciodata, doar ca mi e teama de eventualele schimbari.
Drept e ca si eu cam evit medicul de rusine. Stiu ca nu e bn sad , ma duc la medic doar in cazuri din astea extreme.

#12 2013-06-06 00:34:59

pinkyutza
Hero member

Mai, asta cam asa e. Trebuie sa fii pe deplin pregatita, ca la urma urmei, ai responsabilitate enorma, sa-l cresti, sa-l educi, sa ai grija de el mereu. Nu zic ca nu e frumos sa porti in tine un sufletel, dar daca nu te simti suficient de matura pentru acest pas, n-are rost sa -l faci. 26 de ani nu e o varsta inaintata, esti tanara ai timp, intr-adevar varsta optima pentru a procrea este in jur de 25-26, atunci cica e cel mai indicat. Pe de alta parte, nu e o regula, daca nu simti ca trebuie/vrei sa ai un copil, nu-l faci.
Eu cred ca peste un timp, cand vei fi si mai matura, vei simti cand este momentul ideal pentru tine sa faci un copil, nu te grabi, sub ideea ca odata si odata tot o sa trebuiasca, nu, daca nu simti nu faci si gata, nu te poate obliga nimeni.
Eu merg la medic imediat ce simt ca nu is ok, sunt mai panicoasa de felul meu si as innebuni daca as afla ca sunt sterila din cauza unei chestii pe care n-am tratat-o la timp. Ador copiii. Momentan nu-s pregatita sa fac unul, dar la momentul oportun abia o sa astept sa vina pe lume big_smile

Ultima oara a fost editat de pinkyheels (2013-06-06 00:51:35)

#13 2013-06-08 16:43:55

guess
New member

Mi-am facut testul, raspuns negativ...acum parca imi pare rau sad si cred ca in adancul sufletului meu imi doream sa fie pozitiv, acum ma simt putin dezamagita sad
Ramane ca pana la sfarsitul lunii sa ajung la doctor(asta in functie de cand imi pot lua concediu).
Acum ma simt chiar bine. Mi-au trecut durerile, la fel greata, dar acum ma confrunt cu pofta de diverse lucruri gen : shaorma, coca-cola, kinder : )) si sex lol . Incep sa cred ca sunt o fiinta ciudata de la o vreme big_smile.
probabil m=am simtit rau si de la oboseala. adormeam noaptea in jur de 1, ma trezeam dimineata la 6-7, la munca am avut mai mult de munca decat deobicei si cred ca toate astea s-au adunat. ca sa nu mai spun ca ultimele 2 sapt a fost frig si eu am fost subtire imbracata si mi-a cam fost frigut la picioare.
Azi am bagat somn suficient cat sa-mi revin si chiar ma simt bine smile
pupici puss

#14 2013-06-09 00:02:54

pinkyutza
Hero member

Ma bucur mult pentru tine si cred ca si prietenul tau se bucura  lol
te pup puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.