|
Nu esti logat.
Dereglare menstruatie#1 2013-06-01 18:06:59
Dereglare menstruatieSalutare! Offline #2 2013-06-01 18:11:25
Re: Dereglare menstruatieMie nu mi se pare asa un motiv de ingrijorare, ca nu suntem roboti, poate ai ovulat mai devreme, poate a fost un ciclu anovulator... se mai intampla. Ar putea fi si legat de stres, dar oricum nu m-as grabi sa consider asta neaparat o dereglare, vezi in lunile vitoare ce se intampla, daca se repeta situatia asta. Offline #3 2013-06-01 18:59:28
Re: Dereglare menstruatieAsta o sa fac. Mai astept sa vad cum evolueaza lucrurile. Problema e ca nici nu am avut simptomele specifice cu o zi, doua inainte... nimic. A fost asa... un soc. Offline #4 2013-06-05 20:00:56
Re: Dereglare menstruatieBuna.Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac.Menstruatia nu am avut-o niciodata regulata,contact sexual am de 4 ani cu acelasi partener.Problema e urmatoarea: am avut menstruatie pe 8 februarie,apoi tocmai pe 6 aprilie si luna trecuta deloc.Nu mi-a venit nici pana in ziua de azi.Testul de sarcina a iesit negativ.Plus ca acum aproape 2 saptamani am avut usturimi cam vreo 2-3 zile si o secretie alb-galbuie.Acum nu mai am.Ce credeti ca ar putea fi cu dereglarile acestea?Ar putea fi vorba de sarcina sau doar o dereglare?Precizez ca nu am luat si nici nu iau anticonceptionale. I remember the day when I met you I looked to your eyes and I kissed you Offline #5 2013-06-05 20:13:03
Re: Dereglare menstruatieParerea mea e ca ar trebui sa mergi la medic. Usturimea poate indica o infectie urinara, dar sunt mai multe cauze. Secretia alb-galbuie, la fel, candida sau ceva. Du-te fa-ti o lama si un consult si vezi ce-ti zice medicul si sa-ti dea tratament in consecinta. Offline Publicitateloading...
#6 2013-06-07 18:09:02
Re: Dereglare menstruatieeu am o menstra dereglata dintotdeauna. am o curiozitate: daca iau un antiinflamator, ca ma doare burta dand semna ca ar urma sa imi vina, acel antiinflamator poate sa intarzie menstra? Ultima oara a fost editat de jeannie (2013-06-07 18:21:07) Offline #7 2013-06-07 18:12:38
Re: Dereglare menstruatieeu stiu ca antiinflamatoarele ar impiedica/intarzia ovulatia, nu stiu sa aiba vreun efect asupra menstruatiei; eu n-am avut niciodata probleme, in "tinerete" am avut o perioada in care luam lunar antiinflamatoare daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2013-06-07 19:18:10
Re: Dereglare menstruatieNu, nu au nicio legatura antiinflamatoarele cu intarzierea menstruatiei. Pe de alta parte, doua dintre prietenele mele au probleme, in sensul ca, daca iau antiinflamatoare si sunt la menstra se opreste menstra. Eu nu vad nicio legatura intre asta doua, mi se pare o prostie (corectati-ma daca gresesc). Offline #9 2013-06-07 19:21:54
Re: Dereglare menstruatieo explicatie ar fi ca daca iei ceva care sa impiedice contractiile uterine e normal ca sangele sa nu se mai poata elimina, ca doar de asta ai dureri (=contractii) Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-06-07 19:22:56) Offline #10 2013-06-07 19:38:59
Re: Dereglare menstruatieBine zici tu, dar sunt o gramada de alte femei care n-au nimic. De exemplu eu iau ibuprofen de 600 g si n-am nimic... Am si dureri foarte mari, dar nu mi se opreste menstra. Probabil or fi mai sensibile Offline #11 2013-06-07 19:42:27
Re: Dereglare menstruatieeh, pai nu se opreste de tot, dar probabil ca sangerezi mai putin decat n-ai lua nimic. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2013-06-07 19:43:24
Re: Dereglare menstruatieMie mi-au zis fetele ca li se opreste complet Offline #13 2013-06-11 22:31:20
Re: Dereglare menstruatie
da....asta era. am uitat sa zic ca am luat si antispastic impreuna cu antiinflamator. pinky, la mine chiar nu se poate fara (sunt in disperare de cauza, de aceea si incerc sa previn durerea inainte sa devina f grava). iar o data pe luna - asta e. ciclul oricum vine, doar ca se pare ca - in cazul meu - poate sa mai intarzie cateva zile de la antispastic (luat fara a fi sigura ca imi vine in ziua respectiva). adica s-a intamplat ca de cateva ori sa iau inainte sa vad sangerarea propriu-zisa (pentru ca ma durea burta si banuiam ca imi va veni; si cred ca pastilele sunt mai eficiente impotriva durerii aleia mari daca le iau de la primul semn de durere), dar pana la urma a mai intarziat cateva zile. Ultima oara a fost editat de jeannie (2013-06-12 17:57:19) Offline #14 2013-06-12 15:49:41
Re: Dereglare menstruatiedar daca l-ai lua dupa ce incepe sangerarea ? Offline #15 2013-06-12 16:13:40
Re: Dereglare menstruatiejannie, de ce nu iei doar antiinflamator? antispastic doar cand iti vine. pe mine m-a zapacit toata discutia asta, nu vad cum ar putea intarzia un antiinflamator menstra. luat fix inainte de ovulatie da, dar aia e cu totul alta discutie. Offline #16 2013-06-12 16:47:25
Re: Dereglare menstruatieeu cred ca o explicatie stiintifica ar putea exista, din ce stiu eu antiinflamatoarele astea inhiba secretia de prostaglandine, si tocmai prostaglandinele duc la contractii uterine... cineva care se pricepe poate sa ne lamureasca Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-06-12 16:47:38) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|