|
Nu esti logat.
Frica de schimbare..Diane 35 vs Karissa#1 2012-03-19 22:35:30
Frica de schimbare..Diane 35 vs KarissaBuna seara. Offline #2 2012-03-20 10:22:31
Re: Frica de schimbare..Diane 35 vs Karissae normal sa reapara aspectul polichistic din moment ce ai intrerupt pastilele; ele isi fac efectul strict in perioada in care le administrezi, cand incetezi sa le iei, lucrurile revin la "normal". daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-03-20 11:02:17
Re: Frica de schimbare..Diane 35 vs KarissaSindromul de ovar polichistic(SOPC) este o suferinta caracterizata in principal prin excesul de testosteron(aspectul micropolichistic al ovarelor nu este decit o descriere a unei stari fiziologice, foliculii ovarieni existind in mod normal la suprafata ovarelor si putind da acest aspect).SPOC beneficiaza de tratament, printre altele cu Diane-35 dar, de vindecat, nu se vindeca niciodata. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2012-03-20 11:57:17
Re: Frica de schimbare..Diane 35 vs KarissaMultmesc mult pt lamuriri. Ba da, am citit si prospectul de la Diane 35, il citeam in fiecare luna sa verific daca am vreun simptom sau semn. Cu siguranta aveti dreptate, poate nici nu voi simti diferenta. Offline #5 2013-06-14 13:50:39
Re: Frica de schimbare..Diane 35 vs KarissaVoi posta aici pentru ca am citit postul doctoressei si are legatura cu intrebarea mea: Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|