homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale si probleme cu sanii

#1 2013-06-19 14:49:28

momox
New member
Inregistrat: 2012-02-10

anticonceptionale si probleme cu sanii

Buna dragelor, sunt in prima luna de anticonceptionale karissa (recomandate de ginecolog pentru ovare polichistice). Din a doua saptamana am observat o portiune mai tare si dureroasa in sanul drept, voiam sa ma duc la control saptamana asta, insa punctul ala a disparut(dupa ce a fost acolo aprox. o saptamana). Mai am de luat vreo patru pastile din primul blister, acum nu stiu daca am vreun motiv sa ma duc la control, ar trebui sa stau linistita si sa continui cu inca un blister dupa pauza de 7 zile?
Momentan nu prea am bani de controale, de aia sunt un pic reticenta, doctorul mi-a zis simplu sa revin daca e vreo problema, nu stiu daca asta inseamna ca "problema" intra in contul primei consultatii, insa asta e altceva...  bang

#2 2013-06-19 14:51:28

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: anticonceptionale si probleme cu sanii

Eu zic sa mai supraveghezi situatia in primele 3 luni de pastile, fiindca acum se obisnuieste organismul cu ele si daca observi ca reapare sa mergi la medic... dar nu cred ca e ceva de speriat, e un efect secundar al hormonilor din AC

#3 2013-06-19 14:56:47

momox
New member
Inregistrat: 2012-02-10

multumesc pentru raspuns, observ acum ca e posibil sa fi pus intrebarea la sectiunea gresita, scuze pentru asta -_-
Sincer, cand citesc prospectul kilometric de la antic. si toate legaturile cu cancerul si alte boli ma apuca groaza lol, o sa supraveghez situatia, sper sa ies cu bine din asta smile

#4 2013-06-20 09:21:36

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Eu zic sa citesti atent prospectul si anume cuvint cu cuvint...asa vei constata ca legaturile cu cancerul sunt minime catre inexistente si te vei speria mai putin. Succes

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.