|
Nu esti logat.
Anticonceptionale si probleme cu sanii#1 2013-06-19 14:49:28
anticonceptionale si probleme cu saniiBuna dragelor, sunt in prima luna de anticonceptionale karissa (recomandate de ginecolog pentru ovare polichistice). Din a doua saptamana am observat o portiune mai tare si dureroasa in sanul drept, voiam sa ma duc la control saptamana asta, insa punctul ala a disparut(dupa ce a fost acolo aprox. o saptamana). Mai am de luat vreo patru pastile din primul blister, acum nu stiu daca am vreun motiv sa ma duc la control, ar trebui sa stau linistita si sa continui cu inca un blister dupa pauza de 7 zile? Offline #2 2013-06-19 14:51:28
Re: anticonceptionale si probleme cu saniiEu zic sa mai supraveghezi situatia in primele 3 luni de pastile, fiindca acum se obisnuieste organismul cu ele si daca observi ca reapare sa mergi la medic... dar nu cred ca e ceva de speriat, e un efect secundar al hormonilor din AC Offline #3 2013-06-19 14:56:47
Re: anticonceptionale si probleme cu saniimultumesc pentru raspuns, observ acum ca e posibil sa fi pus intrebarea la sectiunea gresita, scuze pentru asta -_- Offline #4 2013-06-20 09:21:36
Re: anticonceptionale si probleme cu saniiEu zic sa citesti atent prospectul si anume cuvint cu cuvint...asa vei constata ca legaturile cu cancerul sunt minime catre inexistente si te vei speria mai putin. Succes Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|