homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare vaginala...

#1 2013-06-20 11:24:23

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

sangerare vaginala...

buna, revin cu probleme
am o senzatie de usturime si prurit in vagin si pe vulva, sunt si iritata si ma ustura cand ma ating, iar azi noapte am descoperit o pata de sange pe chilot. Cand au aparut simptomele am folosit cerviron, alta data mi-a folosit. Ce sa fie? Sa fie o infectie? Sa fie nevoie de antibiotic?
Multumesc!

Ultima oara a fost editat de nataroman (2013-06-20 11:25:12)

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#2 2013-06-20 11:46:00

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: sangerare vaginala...

o infectie ar putea fi, dar asta nu explica sangerarea... doar daca e vreo rana pe col aparuta in urma infectiei (presupun ca nu esti la ovulatie)
un examen de secretie + culturi si o consultatie te-ar lamuri

#3 2013-06-20 13:43:24

nataroman
Full member

multumesc heimdall...
nu imi permit momentan o consultatie... am sa iau ciprofloxacin( nu am luat antibiotic de un an) si am sa folosesc ovule cervugid...si peste vreo 2 saptamani, daca totul va fi bine, imi fac si analiza de secretie

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#4 2013-06-20 13:58:00

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mi se pare o idee foarte proasta sa iei antibiotic, dupa simptome ar putea fi si candidoza si o agravezi
stiu ca parca ziceai ca ai avut probleme cu infectii recurente... antibioticele luate dupa ureche sunt ultimul lucru care-ti trebuie in cazul asta
incerca sa aplici ceva local intr-o prima faza (bioclin gel, exista ovule naturiste si homeopate cu rol antiinflamator... )

#5 2013-06-20 14:18:22

nataroman
Full member

toate infectiile mele vaginale au fost bacteriene in ultimul an...cea mai persistenta cu enterococ... am aplicat si creme si am folosit ovule natursite dar parca mi-a inrautatit senzatiile
m-am panicat cand am gasit pata de sange. am mai patit asta acum vreo 4 ani cand am avut infectie tot cu enterococ si e coli

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.