|
Nu esti logat.
De ce se rupe prezervativul?-5#77 2011-11-14 20:57:19
Re: De ce se rupe prezervativul?prezervativele care se dau gratis la planning sunt bune? Offline #78 2011-11-14 21:07:23
Re: De ce se rupe prezervativul?
te duci la un cabinet de alergologie si iti faci un test la fel ca in cazul alergiei la praf, la pisici, la polen. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #79 2011-11-14 21:42:50
Re: De ce se rupe prezervativul?
la mine problema cu usturimea e de aprox un an si inainte tot prezervativ foloseam, dar acum ma ustura foarte rau si in timp si dupa..si daca incepe ma ma irite plasticul acela..e gata..nu se mai poate nimic.. EU + TU = IUBIRE Offline #80 2011-11-14 21:50:06
Re: De ce se rupe prezervativul?daca nu ai fost la ginecolog, e timpul sa-i faci prima vizita... poate ai ceva. aaa ce off-topic sunt dar aaaa... am incercat un dildo de cauciuc cred, foooarte maare si se simtea absolut genial, dar in cateva minute am inceput sa ma tavalesc prin pat de usturime. m-am speriat ingrozitor, ma ustura tot tot tot ingrozitor nu mai suportam nici o atingere... n-am putut decat sa concluzionez ca era materialul din care era facut. dupa cateva minute mi-a trecut dar chestia aia n-am indraznit sa o mai folosim. Offline #81 2013-06-22 02:07:00
Re: De ce se rupe prezervativul?eu folosesc prezervativ de aproximativ 2 ani si n-am avut niciodata probleme cu el....atat durex, cat si love plus sau play Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|