|
Nu esti logat.
Analize pentru medicul de planning familial#1 2013-06-13 13:48:48
Analize pentru medicul de planning familialBuna ziua! Incerc sa fiu scurta si la obiect, sa nu aveti mult de citit. Iau anticonceptionale Artizia de 6 luni aproximativ... cam in a 3-a luna a aparut o secretie maronie si intelesesem ca e vorba de spotting. Am stat asa sa vad daca trece...2 luni am mai avut putina secretie doar cateva zile din luna respectiva. Apoi a trecut. Luna aceasta a revenit iar, acum 2 zile. Am sunat-o pe doctorita mea de planning familial si mi-a spus ca trebuie sa vin la cabinet saptamana viitoare si ca vrea sa-mi dea de facut niste analize. Despre ce fel de analize este vorba? Analize de sange? Altceva? Mai trebuie sa specific ca acum 3 luni am fost si la control ginecologic, am facut papanicolau, examen de secretie si o ecografie si totul a iesit perfect, cu exceptia faptului ca mi s-au descoperit niste cocobacili. Dar au trecut din ce vad. Acum ma supara chestia maronie si ma cam sperie ideea de analize. Sper sa ma puteti ajuta Va astept raspunsurile si va multumesc mult Offline #2 2013-06-13 13:51:52
Re: Analize pentru medicul de planning familialDaca ai spotting foarte probabil va trebui sa schimbi AC, nu e nimic de speriat Offline #3 2013-06-13 14:10:52
Re: Analize pentru medicul de planning familialdddd1910 ai warn pentru postare multipla. te rog citeste si respecta regulamentul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2013-06-20 14:12:49
Re: Analize pentru medicul de planning familialDragile mele, am si eu o intrebare... Am hotarat recent impreuna cu prietenul meu sa renuntam la prezervativ, sa ne facem niste analize ca sa fie totul ok (in special pentru cele cu transmitere sexuala, dar si cele de secretie, sa nu ne dam unul altuia ceva, in caz ca exista), iar mai apoi sa merg cu analizele la un cabinet de planning sa-mi prescrie anticonceptionale. Problema e ca nu stiu exact ce analize sa ne facem (si eu pentru anticonceptionale), va rog mult de tot sa ma ajutati Offline #5 2013-06-25 12:36:10
Re: Analize pentru medicul de planning familialAr fi de facut, cum bine ai zis, analiza secretiei vaginale la tine(secretia uretrala daca ea nu exista spontan eu una nu as cauta-o, evident la partener). Apoi ar fi AgHBS si AC-HCV, VDRL si HIV, toate astea pentru bolile cu transmitere sexuala. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2013-06-25 18:18:51
Re: Analize pentru medicul de planning familialMultumesc frumos, doc! sincer, mai ales daca spuneti ca sunt scumpe, nu m-as incumeta sa le fac, cel putin deocamandata! si-asa sunt ceva analize de facut numai pentru bts si ac. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|