|
Nu esti logat.
Labiile mici pline de bubite lunguiete#1 2013-06-26 16:57:10
Labiile mici pline de bubite lunguieteBuna! ma confrunt cu o problema: am inceput sa am mancarimi in zona genitala, mai precis pe partea interioara a labiilor mici.m-am uitat cu o oglinda si am observat un fel de bubite dispuse sub forma unei "dungi" dinspre vagin spre labii. aceste bubite sunt mai degraba niste excrescente, niste bubulitze usor lunguiete( lunguiete crescute in sus), aflate unele langa altele. Nu stiu ce sunt si nici ce sa fac. va rog, daca ma puteti ajuta cu niste informatii/ sfaturi. La medicul ginecolog nu ma pot duce pentru ca am 17 ani jumate si recent mi-am inceput viata sexuala si daca afla parintii ma omoara! Offline #2 2013-06-26 17:19:29
Re: Labiile mici pline de bubite lunguieteNu trebuie sa ii spui mamei.eu am fost prima data la ginecolog la 16 ani jumate fara parinti Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2013-06-26 17:24:42
Re: Labiile mici pline de bubite lunguieteDa am folosit prezervativ si el nu are nimic.... Am si scurgeri dar nu au miros .. in schimb ma mananca foarte, foarte tare si am niste chestii.. bubite.. nu stiu exact ce sunt.. is crescute in sus si is lunguiete si sunt multe...Iar daca ar fi sa ma duc la ginecolog cam cat costa consultatia? Offline #4 2013-06-26 17:27:05
Re: Labiile mici pline de bubite lunguieteScurgerea e alba,abundenta si branzoasa? Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2013-06-26 17:50:25
Re: Labiile mici pline de bubite lunguieteEl nu era virgin dar l-am intrebat daca are ceva si a zis ca nu are .... e foarte putina secretie.. si este alba laptoasa ... Ultima oara a fost editat de izzabella (2013-06-26 17:51:49) Offline Publicitateloading...
#6 2013-06-26 18:22:28
Re: Labiile mici pline de bubite lunguietede la a-ti spune ca nu are pt a te baga in pat si pana la a nu avea (rezultat pe baza analizelor medicale) e cale lunga. fugi la medicul de familie, ia-ti trimitere si mergi la ginecolog. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #7 2013-06-26 18:40:06
Re: Labiile mici pline de bubite lunguieteNu cred ca avea intentia doar sa ma bage in pat ptr ca e o relatie stabila, de mult timp... Plus ca daca vroia doar asta dupa ce sa intampla probabil ne desparteam..dar a trecut ceva timp de atunci... Dar totusi pana sa ma duc la ginecolog nu aveti idee cam ce ar putea fi...? Offline #8 2013-06-26 18:52:40
Re: Labiile mici pline de bubite lunguieteIza, sa n-ai incredere in nimeni, chiar daca iti spune ca e cel mai "curat" om din lume. Sa zicem ca e sincer, dar poate avea ceva de care nici el nu stie si iti da si tie. Foloseste in continuare prezervativ pentru orice fel de sex si asculta-le pe fete, ia-ti trimitere de la medicul de familie si du-te la ginecolog ca nu platesti si nu trebuie sa afle mama ta. Offline #9 2013-06-26 18:53:43
Re: Labiile mici pline de bubite lunguieteinfectiile sexuale sunt asimptomatice la baieti de cele mai multe ori. Ultima oara a fost editat de jeannie (2013-06-26 19:18:49) Offline #10 2013-06-26 19:09:20
Re: Labiile mici pline de bubite lunguieteAveti dreptate...Nu o sa mai aman si o sa ma duc la ginecolog.. Va multumesc mult tuturor!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|