homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Labiile mici pline de bubite lunguiete

#1 2013-06-26 16:57:10

izzabella
New member
Inregistrat: 2013-06-26

Labiile mici pline de bubite lunguiete

Buna! ma confrunt cu o problema: am inceput sa am mancarimi in zona genitala, mai precis pe partea interioara a labiilor mici.m-am uitat cu o oglinda si am observat un fel de bubite dispuse sub forma unei "dungi" dinspre vagin spre labii. aceste bubite sunt mai degraba niste excrescente, niste bubulitze usor lunguiete( lunguiete crescute in sus), aflate unele langa altele. Nu stiu ce sunt si nici ce sa fac. va rog, daca ma puteti ajuta cu niste informatii/ sfaturi. La medicul ginecolog nu ma pot duce pentru ca am 17 ani jumate si recent mi-am inceput viata sexuala si daca afla parintii ma omoara!

#2 2013-06-26 17:19:29

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Labiile mici pline de bubite lunguiete

Nu trebuie sa ii spui mamei.eu am fost prima data la ginecolog la 16 ani jumate fara parinti smile
Numai mancarimi ai? Sau si scurgeri? Prietenul tau are ceva? Adica are si el mancarimi? A-ti folosit prezervativ?

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2013-06-26 17:24:42

izzabella
New member

Da am folosit prezervativ si el nu are nimic.... Am si scurgeri dar nu au miros .. in schimb ma mananca foarte, foarte tare si am niste chestii.. bubite.. nu stiu exact ce sunt.. is crescute in sus si is lunguiete si sunt multe...Iar daca ar fi sa ma duc la ginecolog cam cat costa consultatia?

#4 2013-06-26 17:27:05

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Scurgerea e alba,abundenta si branzoasa?
Depinde de cabinet cat costa,da daca iti iei trimitere si te duci la un cabinet care are contract cu c.a.s nu platesti nici cosultatia si nici papanicolaul (depinde de cabinet daca e gratis pap-ul)
Era si el virgin?

Two souls don't find each other by simple accident

#5 2013-06-26 17:50:25

izzabella
New member

El nu era virgin dar l-am intrebat daca are ceva si a zis ca nu are .... e foarte putina secretie.. si este alba laptoasa ...

Ultima oara a fost editat de izzabella (2013-06-26 17:51:49)

Publicitate

loading...

#6 2013-06-26 18:22:28

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

de la a-ti spune ca nu are pt a te baga in pat si pana la a nu avea (rezultat pe baza analizelor medicale) e cale lunga. fugi la medicul de familie, ia-ti trimitere si mergi la ginecolog.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#7 2013-06-26 18:40:06

izzabella
New member

Nu cred ca avea intentia doar sa ma bage in pat ptr ca e o relatie stabila, de mult timp... Plus ca daca vroia doar asta dupa ce sa intampla probabil ne desparteam..dar a trecut ceva timp de atunci... Dar totusi pana sa ma duc la ginecolog nu aveti idee cam ce ar putea fi...?

#8 2013-06-26 18:52:40

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

Iza, sa n-ai incredere in nimeni, chiar daca iti spune ca e cel mai "curat" om din lume. Sa zicem ca e sincer, dar poate avea ceva de care nici el nu stie si iti da si tie. Foloseste in continuare prezervativ pentru orice fel de sex si asculta-le pe fete, ia-ti trimitere de la medicul de familie si du-te la ginecolog ca nu platesti si nu trebuie sa afle mama ta.

#9 2013-06-26 18:53:43

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

infectiile sexuale sunt asimptomatice la baieti de cele mai multe ori.

in cazul tau, banuiesc eu ca au aparut niste condiloame (se pot lua si cu prezervativ, ca urmare a atingerii pielii din zona genitala ramasa neacoperita de prezervativ), date de virusul hpv care poate fi asimptomatic la baiat; asta plus o inflamatie vaginala ce poate aparea si la fetele fara viata sexuala (de exemplu candidoza, gardnerella etc.), pentru ca de obicei condiloamele nu dau mancarimi; ar explica si scurgerile.
sau un herpes, care ar explica bubitzele (nu ne putem da seama pe forum, dar parca as zice ca cele de la herpes nu sunt lunguiete) si mancarimile. totusi, daca ar fi avut herpes baiatul, zic ca ar fi fost sanse mai mari ca el sa fi avut eruptii pana acum (de acest virus nu stiu sa poata fi asimptomatic pentru ani de zile, cel putin nu in general).
o cale de transmitere a infectiilor sexuale poate fi si atingerea organelor sexuale inainte de punerea prezervativului.

fugi la ginecolog si, in cazul in care ai condiloame, ai grija sa faci test Papanicolau o data pe an sau la 6 luni, in functie de cum iti zice medicul. in rest, te va sfatui medicul cum sa tratezi simptomele.
testul Papanicolau este destinat oricum tuturor femeilor, incepand dupa 3 ani de la debutul vietii sexuale; iar daca sunt probleme, evident ca poate fi recomandat a se face si inainte de cei 3 ani.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2013-06-26 19:18:49)

#10 2013-06-26 19:09:20

izzabella
New member

Aveti dreptate...Nu o sa mai aman si o sa ma duc la ginecolog.. Va multumesc mult tuturor!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.