|
Nu esti logat.
Nu il pot face sa ejaculete atunci cand sunt sus!? Voi cum procedati?Pagini: 1
#1 2013-06-26 18:16:03
Nu il pot face sa ejaculete atunci cand sunt sus!? Voi cum procedati?Buna. fac mi-am inceput viata sexuala acum 2 ani, la inceput a fost un pic cam greu pur si simplu nu stiam nicio miscare, insa acum.. simt si eu ca e un pic mai bine si imi spune si el asta. Offline #2 2013-06-26 18:24:29
Re: Nu il pot face sa ejaculete atunci cand sunt sus!? Voi cum procedati?intr-un act sexual sunt 2, asa ca daca tu si el va simtiti bine, chiar daca pune el mana pe soldurile tale, de ce-ti faci griji? lasa totul sa decurga de la sine si nu te mai stresa pt el... simtiti-va bine amandoi si atat. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #3 2013-06-26 18:30:57
Re: Nu il pot face sa ejaculete atunci cand sunt sus!? Voi cum procedati?Buna! este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista Offline #4 2013-06-26 18:43:30
Re: Nu il pot face sa ejaculete atunci cand sunt sus!? Voi cum procedati?Eu cam in orice pozitie reusesc sa-l termin, iar cand sunt eu deasupra se termina si mai repede ca se lasa "controlat" de mine si nu mai trebuie el sa faca nimic Offline #5 2013-06-26 20:49:07
Re: Nu il pot face sa ejaculete atunci cand sunt sus!? Voi cum procedati?mai e un topic exact pe tema asta, si era chiar primul de sus ( http://forum.anticonceptionale.ro/t3464 … itul-.html ) Ultima oara a fost editat de sub (2013-06-26 22:13:17) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|