homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri menstruale f puternice-2

#20 2013-06-29 15:36:02

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

Re: dureri menstruale f puternice

kathrynn a scris:

V's bunny a scris:

Buna, fetelor! Azi va cer un sfat pt o prietena, daca se poate smile De cand o stiu, are niste dureri groaznice la menstruatie, ia ketonal, algocalmin fiole, e pur si simplu terminata zilele alea. A fost la ginecolog, i s-au prescris diferite medicamente, printre care si ac-uri pe care le-a luat 6 luni, dupa care s-a oprit fiindca n-au avut niciun efect in sensul asta. Intrebarea mea este daca a mai trecut vreuna din voi prin asa ceva si daca a facut vreun tratament care s-o ajute sa nu mai aiba astfel de dureri. Mentionez ca prietena mea are 22 de ani si este virgina. Multumesc anticipat! puss

eu stiu pe cineva careia i-a zis medicul ca tot asa simptome va avea pana cand isi va incepe viata sexuala ...

il contrazic eu,eu am scapat de dureri doar cu o pastila de piroxicam,durerile crunte nu m-au lasat nici dupa inceperea vietii sexuale si de nastere nu e cazul inca.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.