|
Nu esti logat.
Ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichisticePagini: 1
#1 2013-07-02 17:47:12
ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichistice buna ziua! am facut astazi test de salcina negativ dar vad ca tot nu vine ciclul...in Mai mi-a venit pe 29 pana pe 2 iunie, la sfarsitul luni iunie nu mi-a venit iar iulie este la inceput si tot degeaba. Ultima oara a fost editat de vicky_amin89 (2013-07-02 17:48:24) ´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ produce ´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨ Offline #2 2013-07-02 18:06:29
Re: ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichisticeeste posibil sa fie de la stres Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2013-07-02 18:13:58
Re: ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichisticeda am avut contact neprotejat...mai exact a scos-o la timp si a ejaculat afara ´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ produce ´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨ Offline #4 2013-07-02 18:16:06
Re: ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichisticetestul de sarcina l-ai facut la 3 saptamani de la contact? pentru ca dupa 3 saptamani este concludent Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2013-07-02 18:19:25
Re: ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichisticepff problema a fost ca doua luni a fost cam de 2-3 ori pe saptamana asa si nu stiu exact cand sa putut intampla ´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ produce ´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨ Offline Publicitateloading...
#6 2013-07-02 18:20:59
Re: ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichisticefa un test oricum,la 3 saptamani de la ultimul contact si gata Ultima oara a fost editat de Johanne12 (2013-07-02 18:22:03) Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2013-07-02 18:27:43
Re: ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichisticecred ca eram in perioada fertila . Ultima oara a fost editat de vicky_amin89 (2013-07-02 18:32:54) ´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ produce ´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨ Offline #8 2013-07-02 22:17:05
Re: ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichisticeproduce spermatozoizi acel lichid dar nu sunt la fel de viabili Two souls don't find each other by simple accident Offline #9 2013-07-03 18:13:37
Re: ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichisticeAs avea o intrebare pentru doctoressa daca se poate. In urma cu aproximativ un an, am fost la ginecolog pentru un control de rutina, in urma caruia am fost diagnosticata cu SOP. Drept urmare mi-a prescris anticonceptionale karissa, dar le-am luat cred ca numai o luna si dupa aceea le-am oprit pentru ca ma simteam foarte rau de la ele (dureri de cap puternice, varsaturi, spotting aproape ca la menstruatie, balonari etc) si cand am mers inapoi la dr ginecolog, i-am zis ca ma simt rau de la ac si nu mai vreau sa iau ca mi-e frica de eventualele urmari. Asa ca am intrebat-o daca nu este alt tratment pentru acest sindrom si mi-a dat extract de mugur de zmeur pe care l-am luat exact ca si anticonceptionalele, din prima zi a menstruatiei, cu pauza (la recomandarea dansei). Dupa aproximativ 6 luni am mers la un alt doctor la control - ecografie- pentru alte simptome (aveam anexita) si nu mi-a gasit chisturile. Offline #10 2013-07-03 20:25:34
Re: ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichisticepoate s-au "topit" Offline #11 2013-07-04 13:34:11
Re: ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichistice
SOPC presupune existenta mai multor chiste pe amindoua ovarele plus analize de laborator modificate...ma rog, pe scurt, tu nu ai avut niciodata SOPC. Existenta unui singur chist pe un ovar, care mai si dispare in 6 luni, ne duce cu gindul la un folicul ovarian nerupt si cam atit, care nici nu are nevoie de nici un fel de tratament Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2013-07-04 14:20:52
Re: ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichisticescuze, nu m-am exprimat bine... un chist era mai mare, 7 cm si celelalte micute pe ambele ovare. cel mare era pe ovarul stang Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|