homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichistice

#1 2013-07-02 17:47:12

vicky_amin89
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2012-06-13

ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichistice

skitarg buna ziua! am facut astazi test de salcina negativ dar vad ca tot nu vine ciclul...in Mai mi-a venit pe 29 pana pe 2 iunie, la sfarsitul luni iunie nu mi-a venit iar iulie este la inceput si tot degeaba.
marturisesc ca am fost cu licenta si m-am stresat foarte mult si am citit ca este posibil intarzierea de la stres, ovare polichistice am  descoperit ca am si am luat 2-3 luni anticonceptionale la inceputul anului  .
de la ce credeti ca poate fi intarzierea asta?
multumesc mult si astept raspuns urgent  supa  yikes  grater

Ultima oara a fost editat de vicky_amin89 (2013-07-02 17:48:24)

´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ music produce
´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨
goodluck

#2 2013-07-02 18:06:29

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: ciclu neregulat -intarziere posibil de la stres sau ovare polichistice

este posibil sa fie de la stres

ai avut contact neprotejat de te gandesti la o sarcina?

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2013-07-02 18:13:58

vicky_amin89
New member

da am avut contact neprotejat...mai exact a scos-o la timp si a ejaculat afara

´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨
goodluck

#4 2013-07-02 18:16:06

Johanne
Platinum member

testul de sarcina l-ai facut la 3 saptamani de la contact? pentru ca dupa 3 saptamani este concludent smile

#5 2013-07-02 18:19:25

vicky_amin89
New member

pff problema a fost ca doua luni a fost cam de 2-3 ori pe saptamana asa si nu stiu exact cand sa putut intampla

goodluck

Publicitate

loading...

#6 2013-07-02 18:20:59

Johanne
Platinum member

fa un test oricum,la 3 saptamani de la ultimul contact si gata

sau fa un test de sange,beta HCG si vei sti sigur sigur

stii cumva daca erai in perioada fertila,sau perioada apropiata? ca din ce am vazut ai ciclul cat de cat regulat

Ultima oara a fost editat de Johanne12 (2013-07-02 18:22:03)

#7 2013-07-02 18:27:43

vicky_amin89
New member

cred ca eram in perioada fertila .
ma gandesc daca se poate sa raman de la acel lichid din momentul in care el se excita si la ceva timp ejaculeaza?(nu ma refer la      spermatozoid produce?

Ultima oara a fost editat de vicky_amin89 (2013-07-02 18:32:54)

goodluck

#8 2013-07-02 22:17:05

Johanne
Platinum member

produce spermatozoizi acel lichid dar nu sunt la fel de viabili

#9 2013-07-03 18:13:37

palmolive
New member
Inregistrat: 2013-06-28

As avea o intrebare pentru doctoressa daca se poate. In urma cu aproximativ un an, am fost la ginecolog pentru un control de rutina, in urma caruia am fost diagnosticata cu SOP. Drept urmare mi-a prescris anticonceptionale karissa, dar le-am luat cred ca numai o luna si dupa aceea le-am oprit pentru ca ma simteam foarte rau de la ele (dureri de cap puternice, varsaturi, spotting aproape ca la menstruatie, balonari etc) si cand am mers inapoi la dr ginecolog, i-am zis ca ma simt rau de la ac si nu mai vreau sa iau ca mi-e frica de eventualele urmari. Asa ca am intrebat-o daca nu este alt tratment pentru acest sindrom si mi-a dat extract de mugur de zmeur pe care l-am luat exact ca si anticonceptionalele, din prima zi a menstruatiei, cu pauza (la recomandarea dansei). Dupa aproximativ 6 luni am mers la un alt doctor la control - ecografie- pentru alte simptome (aveam anexita) si nu mi-a gasit chisturile.
Acuma intrebarea mea este: se poata sa dispara atat de repede chisturile si in doar 6 luni? sau nu a vazut medicul? precizez ca, la spusele dansei, era de 7cm.

#10 2013-07-03 20:25:34

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

nustiu poate s-au "topit"

#11 2013-07-04 13:34:11

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

palmolive a scris:

As avea o intrebare pentru doctoressa daca se poate. In urma cu aproximativ un an, am fost la ginecolog pentru un control de rutina, in urma caruia am fost diagnosticata cu SOP. Drept urmare mi-a prescris anticonceptionale karissa, dar le-am luat cred ca numai o luna si dupa aceea le-am oprit pentru ca ma simteam foarte rau de la ele (dureri de cap puternice, varsaturi, spotting aproape ca la menstruatie, balonari etc) si cand am mers inapoi la dr ginecolog, i-am zis ca ma simt rau de la ac si nu mai vreau sa iau ca mi-e frica de eventualele urmari. Asa ca am intrebat-o daca nu este alt tratment pentru acest sindrom si mi-a dat extract de mugur de zmeur pe care l-am luat exact ca si anticonceptionalele, din prima zi a menstruatiei, cu pauza (la recomandarea dansei). Dupa aproximativ 6 luni am mers la un alt doctor la control - ecografie- pentru alte simptome (aveam anexita) si nu mi-a gasit chisturile.
Acuma intrebarea mea este: se poata sa dispara atat de repede chisturile si in doar 6 luni? sau nu a vazut medicul? precizez ca, la spusele dansei, era de 7cm.

SOPC presupune existenta mai multor chiste pe amindoua ovarele plus analize de laborator modificate...ma rog, pe scurt, tu nu ai avut niciodata SOPC. Existenta unui singur chist pe un ovar, care mai si dispare in 6 luni, ne duce cu gindul la un folicul ovarian nerupt si cam atit, care nici nu are nevoie de nici un fel de tratament

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#12 2013-07-04 14:20:52

palmolive
New member
Inregistrat: 2013-06-28

scuze, nu m-am exprimat bine... un chist era mai mare, 7 cm si celelalte micute pe ambele ovare. cel mare era pe ovarul stang

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.