|
Nu esti logat.
Contractii.....motiv de ingrijorare??#1 2013-07-04 15:24:36
contractii.....motiv de ingrijorare??Buna fetelor,sunt o gravidutza care tocmai a intrat in luna a 7-a,nu mai stiu ca numar de saptamani,UM a fost pe 30 dec.in fine,aseara am simtit niste contractii destul de usoare,nu stiu daca dureroase sau doar era vb de tensiunea din uter,ce ma ingrijoreaza e ca au fost vreo 7-8 consecutiv.nu au fost decat de scurta durata dar se repetau la interval foarte scurt. Offline #2 2013-07-04 16:09:20
Re: contractii.....motiv de ingrijorare??mycky, daca se repeta, ar fi bine sa-i spui doctorului. durerile de spate au aparut tot recent, sau le aveai? nu iti poti lua concediu pana intri in prenatal? nu mi se pare indicat sa lucrezi in picioare. cred ca medicul de medicina muncii te-ar putea ajuta sa il oblige pe angajator sa iti schimbe pozitia de lucru. Offline #3 2013-07-04 16:18:20
Re: contractii.....motiv de ingrijorare??buna,multumesc pentru promptitudine,si da,la urmatorul control pe data de 15 am sa cer sa mi se dea concediu medical pana intru in prenatal,dar cum am mai zis pana acum nu am avut motive de ingrijorare si de-asta am mers la serviciu.pana atunci mai am si cateva zile de concediu de odihna pe care am sa mi le iau si sper sa fie ok sa nu mai am surprize. Offline #4 2013-07-04 16:25:21
Re: contractii.....motiv de ingrijorare??multumim, asemenea! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|