|
Nu esti logat.
Usturimi dupa actul sexual doar la barbat :)#1 2013-07-08 13:29:26
usturimi dupa actul sexual doar la barbat :)Buna,cateva saptamani ma confrunt cu o problema..partenerul meu imi spune ca de fiecare data dupa actul sexual simte niste usturimi,in schimb eu nu am nimic..nu ineteleg care ar putea fi cauza. Pareri? Offline #2 2013-07-08 13:34:38
Re: usturimi dupa actul sexual doar la barbat :)poate fi o infectie, poate nu esti lubrifiata suficient si se irita, poate nu ii sunt potrivite prezervativele pe care le foloseste (daca foloseste). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2013-07-08 13:41:41
Re: usturimi dupa actul sexual doar la barbat :)Nu foloseste prezervative deloc. dar e posibil sa am eu ceva si sa nu existe simptome ? el crede ca eu sunt cauza pentru asta Offline #4 2013-07-08 13:50:12
Re: usturimi dupa actul sexual doar la barbat :)infectiile genitale feminine nu prea trec neobservate, dar orice este posibil. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|