|
Nu esti logat.
Ajutor interpretare eco endovaginala va rog!#1 2012-04-10 15:50:08
ajutor interpretare eco endovaginala va rog!Buna! Problema mea sta in felul urmator...in urma cu 2 sapt m-am dus la medicul ginecolog fiindca aveam dureri in zona ovarului stang si niste scurgeri specifice candidozei. In urma consultatiei am primit trat pt candida si m-a trimis la alta doctorita pt ecografie. Mentionez ca in ziua ecografiei eram cam cu 2 zile inainte de menstruatie...si dna doctor s-a strambat si mi-a zis ca doar varsta mea o impiedica sa nu ma duca direct la operatie... Offline #2 2012-04-12 10:16:01
Re: ajutor interpretare eco endovaginala va rog!nu e prea mare....poti sta linistita. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-04-14 15:12:06
Re: ajutor interpretare eco endovaginala va rog!Multumesc frumos pt raspuns! Voi merge imediat dupa sarbatori pentru o alta ecografie, eventual la un alt doctor... Offline #4 2013-07-23 12:46:15
Re: ajutor interpretare eco endovaginala va rog!buna, Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2013-07-23 21:49:04
Re: ajutor interpretare eco endovaginala va rog!este normal sa fi fost subtire, abia se terminase menstra. era prea devreme ca sa poti avea indicii privind ovulatia. Offline Publicitateloading...
#6 2013-07-23 21:57:26
Re: ajutor interpretare eco endovaginala va rog!multumescc din tot sufletul gargarita..ma gandeam ca daca renuntasem la ac o sa am ovulatii aiurea Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|