|
Nu esti logat.
Nodul la san#1 2013-07-16 11:23:56
nodul la sanAcum 4 zile mi a aparut o zona rosietica si mai calda desupra sfarcului. Palpand zona am descoperit un mic nodul nu are mai mult de 1 cm. Acum roseata a trecut sanul este putin dureros la atingere. sunt in a 15 de cand am avut ultima mentruatie. Pleaseee cine poate sa mi spuna e grav sau nu ? Offline #2 2013-07-16 11:27:31
Re: nodul la sanSassha pana nu mergi la medic nimeni nu iti poate spune cat de grav este. Asa ca, mergi si fa un echo de san. Cu siguranta vei afla ce e acolo. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2013-07-16 11:27:37
Re: nodul la sanCred ca ar trebui sa mergi la medic, la ginecolog pentru inceput Offline #4 2013-07-16 11:36:13
Re: nodul la sanMultumes pentru raspunsurile rapide. Chiar acum ma tot studiez am zis mult 1 cm deabia il pot simti . O sa merg sa fac o ecografie desi mi e fff frica sa nu fie cancer. Am decat 37 ani , nu am avut nicio sarcina dusa la termen, ma gandesc poate o fi si vreo dereglare hormonala Offline #5 2013-07-22 14:12:31
Re: nodul la sanDragele mele, am folosit malmedin de 3 zile si nodulul sau ce o fi abia se mai simte, in curand vin si "musafirii". O sa abserv dupa cu ce mai raman. Daca roseata a fost doar pentru 2 zile si daca acea mica denivelare se micsoreaza mai exista suspiciune ? Offline Publicitateloading...
#6 2013-07-22 20:37:27
Re: nodul la san
Suspiciune de ce? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2013-07-23 19:43:20
Re: nodul la sanMultumesc , doctoressa. Offline #8 2013-07-24 19:48:39
Re: nodul la san
Oricita bunavointa as avea, mi-e peste puteri sa pun diagnosticul unei afectiuni mamare prin internet, dupa descriere. Insist:mergi la medic, faptul ca roseata a disparut insa au persistat semnele de aderare la planurile superficiale nu ne bucura neaparat....repet, poate insa sa fie o afectiune inflamatorie/infectioasa....tot consultul si investigatiile specifice te vor lamuri....mergi asadar la medic, pentru ca sa nu ai ce regreta mai tirziu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|