homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nodul la san

#1 2013-07-16 11:23:56

sassha
New member
Inregistrat: 2010-07-31

nodul la san

Acum 4 zile mi a aparut o zona rosietica si mai calda  desupra sfarcului. Palpand zona am descoperit un mic nodul nu are mai mult de 1 cm. Acum roseata a trecut sanul este putin dureros la atingere. sunt in a 15  de cand am avut ultima mentruatie. Pleaseee  cine poate sa mi spuna e grav sau  nu ?

#2 2013-07-16 11:27:31

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: nodul la san

Sassha pana nu mergi la medic nimeni nu iti poate spune cat de grav este. Asa ca, mergi si fa un echo de san. Cu siguranta vei afla ce e acolo.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2013-07-16 11:27:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Cred ca ar trebui sa mergi la medic, la ginecolog pentru inceput

#4 2013-07-16 11:36:13

sassha
New member

Multumes pentru raspunsurile rapide.  Chiar acum ma tot studiez am zis mult 1 cm deabia il pot simti . O sa merg sa fac o ecografie desi mi e fff frica sa nu fie cancer.  Am decat 37 ani , nu am avut nicio sarcina dusa la termen, ma gandesc poate o fi si vreo dereglare hormonala

#5 2013-07-22 14:12:31

sassha
New member

Dragele mele, am folosit malmedin de 3 zile si nodulul  sau ce o fi  abia se mai simte, in curand vin si "musafirii". O sa abserv dupa cu ce mai  raman.  Daca roseata a fost doar pentru 2 zile  si daca  acea mica denivelare  se micsoreaza mai exista  suspiciune ?

Publicitate

loading...

#6 2013-07-22 20:37:27

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

sassha a scris:

Dragele mele, am folosit malmedin de 3 zile si nodulul  sau ce o fi  abia se mai simte, in curand vin si "musafirii". O sa abserv dupa cu ce mai  raman.  Daca roseata a fost doar pentru 2 zile  si daca  acea mica denivelare  se micsoreaza mai exista  suspiciune ?

Suspiciune de ce?
Durerea de sin, cel mai adesea nu e semn rau...roseata si caldura locala sunt semne de inflamatie si nu de altceva
Insa cu siguranta la 37 ani e musai sa faci mamografie  ca test screening,

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2013-07-23 19:43:20

sassha
New member

Multumesc , doctoressa.
Mi a aparut o pata  rosietica de 3 cm  , mai calda decat restul sanului si parea tare . Apoi a trecut roseata si mi se pare ca ramas o denivelare in interior dar aproape de piele si era alba . M am speriat teribil sa nu fie  acel acel cancer care apare asa brusc fara dureri. Acum am dat cu mameldin si  parca nu o mai simt deloc. Ce putea sa fie?

#8 2013-07-24 19:48:39

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

sassha a scris:

Multumesc , doctoressa.
Mi a aparut o pata  rosietica de 3 cm  , mai calda decat restul sanului si parea tare . Apoi a trecut roseata si mi se pare ca ramas o denivelare in interior dar aproape de piele si era alba . M am speriat teribil sa nu fie  acel acel cancer care apare asa brusc fara dureri. Acum am dat cu mameldin si  parca nu o mai simt deloc. Ce putea sa fie?

Oricita bunavointa as avea, mi-e peste puteri sa pun diagnosticul unei afectiuni mamare prin internet, dupa descriere. Insist:mergi la medic, faptul ca roseata a disparut insa au persistat semnele de aderare la planurile superficiale nu ne bucura neaparat....repet, poate insa sa fie o afectiune inflamatorie/infectioasa....tot consultul si investigatiile specifice te vor lamuri....mergi asadar la medic, pentru ca sa nu ai ce regreta mai tirziu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.