|
Nu esti logat.
Ecografia pelvina#1 2013-07-22 21:02:35
Ecografia pelvinaas vrea sa stiu daca o ecografie pelvina (externa) poate detecta cancerul ovarian? de vreo 3 saptamani am un disconfort abdominal (balonare, presiune abdomen inferior,). nu ma deranjeaza foarte tare, dar citind pe net, am ajuns la acest subiect si acum sunt iar paranoica. i-am spus prietenului meu de senzatia asta de vezica plina, de jena in abdomenul inferior si a zis ca asa se simte si el. eu sunt speriata......daca fac o ecografie abdomino-pelvina se observa, daca e cancer de ovar? iubind dincolo de moarte Offline #2 2013-07-23 10:00:40
Re: Ecografia pelvina inainte de cancer ai putea sa te gandesti la o raceala (boala inflamatorie pelvina) sau infectie urinara. Offline #3 2013-07-23 15:58:30
Re: Ecografia pelvinaproblema e ca am avut tentative de dezvirginare anul trecut, credeam ca am reusit, dar nu! nu s-a facut penetrare. asa ca la ginecolog, nu stiu ce as putea face. de asta, ma gandeam la o ecografie pelvina. nu ma simt foarte rau, dar citind pe net, m-am speriat si acum mi se pare ca am toate simptomele, dar nu mai stiu daca sunt sau nu balonata. sunt asa....doar speriata! Ultima oara a fost editat de rayuela (2013-07-23 16:00:18) iubind dincolo de moarte Offline #4 2013-07-25 10:11:19
Re: Ecografia pelvinada, le detecteaza (tumori ≠ cancer). ginecologul iti face ecografie pelvina daca ii spui ca esti virgina. e mai indicat sa iti faca el ecografia, pt ca stie sa interpreteze mai bine imaginea ovarelor. Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-07-25 10:11:34) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|