|
Nu esti logat.
"Chinurile" dragostei-3#39 2007-09-06 22:44:21
Re: "Chinurile" dragosteial meu mereu imi da palme la fund.nu scap niciodata.ma pupa pe nas sau ma apuca de sani ) ahh ce ma erneveaza cand face asta. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #40 2007-09-06 22:55:47
Re: "Chinurile" dragosteistie ca nu imi place sa fiu gadilata si ma termina; apoi o palmitza doua la fund, usor,ok; imi spune ca ii plac muschii mei si ca sunt o luptatoare; l-am zgariat de cateva ori din greseala si se teme sa nu o pateasca pe bune, adica sa trec intentionat la lupte; ne luptam prin casa, jucam badminton(tot in casa) si fotbal cu o mingiutza moale; si sa vezi imbranceli; deh, e cu scor! Offline #42 2013-07-25 01:28:14
Re: "Chinurile" dragosteial meu ma gadila si stie ca nu-mi place, dar tot o face Offline #43 2013-07-25 11:35:51
Re: "Chinurile" dragosteima gadila,ma chiufuleste,imi da palmute la fund,ma musca de buza cica din dragoste:))) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|