homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Chinurile" dragostei-3

#39 2007-09-06 22:44:21

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

Re: "Chinurile" dragostei

al meu mereu imi da palme la fund.nu scap niciodata.ma pupa pe nas sau ma apuca de sani smile) ahh ce ma erneveaza cand face asta.

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#40 2007-09-06 22:55:47

ElaElis
Full member
Inregistrat: 2007-08-02

stie ca nu imi place sa fiu gadilata si ma termina; apoi o palmitza doua la fund, usor,ok; imi spune ca ii plac muschii mei si ca sunt o luptatoare; l-am zgariat de cateva ori din greseala si se teme sa nu o pateasca pe bune, adica sa trec intentionat la lupte; ne luptam prin casa, jucam badminton(tot in casa) si fotbal cu o mingiutza moale; si sa vezi imbranceli; deh, e cu scor!
Ma alinta Ingeras, Delfinas dar adora sa imi spuna Bestiutza! e asa dulce; eu ii spun cel mai des Scumpicel sau Bestiutza!

#41 2007-09-06 23:32:42

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Ahem.. cand are barbita de 1 zi ii place sa o plimbe pe pielea mea .. well .. e un pic "raspila" asa ca nu-s chiar incantata big_smile .. si ma musca de coapse sau de spoiler-ul din spate :smile

#42 2013-07-25 01:28:14

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

al meu ma gadila si stie ca nu-mi place, dar tot o face
apoi imi lasa semne pe gat, pe umar, pe bucuta rodnar
imi da palmute la fund
si cand e a doua zi dupa ce se barbiereste, daca ma saruta toata ma irit in jurul gurii de la barba lui diablo lol

eu imi pun buzele la el pe burtica si fac "prrrrrr" si ies zgomote funny si pe el in gadila rotfl2

#43 2013-07-25 11:35:51

Faithe
New member
Inregistrat: 2013-07-14

ma gadila,ma chiufuleste,imi da palmute la fund,ma musca de buza cica din dragoste:)))

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.