|
Nu esti logat.
Nelamurire:-/#1 2008-01-20 16:03:27
nelamurire:-/am incercat sa caut raspunsul printre subiectele postate...dar nu am avut rabdare pana sa-l gasesc pt k probabil exista.Iau antibebe logest de 2 luni si ink am nelamuriri. As vrea sa stiu dak am variat ora la care am luat pastila intre 1-5 ore iar ultimele 7 zile din ultima folie le-am luat la aceeasi ora, dupa cele 7 zile de pauza sunt protejata?desigur continuand sa iau pilula, dar in prima zi dupa pauza inainte de pilula pe ziua respectiva sunt protejata?...si o alta intrebare ar fi...dak doresc sa schimb ora la care iau antibebe e vreo problema? Offline #2 2008-01-20 16:14:15Re: nelamurire:-/Esti protejata daca iei pilule corect,chiar daca ai variat intre 1-5 ore de a lua pastila.Pana la 12 ore scrie in prospect k e ok,dar incearca pe viitor sa le iei la timp.Cand iei pilula acum?cand ai vrea sa o iei? Offline #3 2008-01-20 16:17:57
Re: nelamurire:-/acum iau pilula la 15.45 km asa si as vrea sa o iau la 22.00 Offline #4 2008-01-20 16:18:58Re: nelamurire:-/e ok daca variatia nu e mai mare de 12 ore intre ora la care luai inainte si ora la care vrei sa el iei acum eu cred ca e ok... si ca nu sutn probleme! poti sa faci schimbarea Ultima oara a fost editat de annna (2008-01-20 16:19:50) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline Publicitateloading...
#9 2008-01-26 20:58:34
Re: nelamurire:-/fetelor ultima saptamana am luat pastila (logest) la aceeasi ora 6 zile, k in rest am mai uitat dar, nu au trecut mai mult de 12 ore...iar ultima pastila din folie(care am luat-o ieri) in loc sa o iau la 15.45 am luat-o la 18.20...intrebarea mea ar fi dak astazi sunt protejata chiar dak am luat asa si sunt in prima zi de pauza...si dak in prima zi dupa cele 7 zile de pauza sunt protejata?( probabil e stresant sa intreb km acelasi lucru dar mai uit tocmai de aceea vreau sa schimb ora de la folia urmatoare ) Offline #10 2008-01-26 21:00:50
Re: nelamurire:-/nu e nici o problema Mamica de 2 pui scumpi Offline #11 2008-01-27 20:41:48
Re: nelamurire:-/un pic confuza sunt si vreau sa gasesc raspuns de la voi fetelor, poate cu mai multa experienta in "domeniul" anticonceptionalelor: pana acum am folosit numai prezervativul dar din ianuarie am decis sa iau antibebe,din prima zi de menstra,in fiecare zi la aceeasi ora timp de 21 zile(Harmonet). Am intrat in pauza de 7 zile,a venit si menstra,pt a 2-a oara in luna aceasta dar culoarea nu e aceeasi ca pana acum...un pic maronie ca si cum as fi la sfarsit dar azi e prima zi....credeti ca este vreo problema,ar trebui sa imi fac griji in privinta unei sarcini? eu ma indoiesc dar astept si parerea voastra... si inca ceva ...am cervicita si mi-a dat ca tratament ovule Gynozol...pe timpul menstrei ar trebui sa intrerup administrarea sau e indicat sa continui? Offline #12 2008-01-27 20:55:25
Re: nelamurire:-/nu e problema culoarea iar asta e menstra ta.ce ai avut inainte a fost spottingul-efect secundar de la AC.dak ai inceput tratamentul nu ai ce sa faci decat sa-l continui, desi o sa fie destul de ciudat cum " o sa arate acolo la tine" dar n-ai ce face Offline #13 2008-01-27 21:03:33
Re: nelamurire:-/mersi @adriana ...imi inchipui ca o sa arate ciudat dar nu am incotro....am noroc ca menstra nu e atat de abundenta Offline #14 2008-01-27 21:31:37
Re: nelamurire:-/nu e menstra ci spotting. menstra vine in zilele de pauza mami de minuni Offline #15 2008-01-27 23:07:54
Re: nelamurire:-/hmmmm... menstruatia a venit pe 3 ianuarie cand am luat si prima folie de anticonceptionale iar cateva zile dupa ce a trecut menstra a inceput si spotting-ul.....de ieri sunt in pauza si mi-a venit si menstruatia ...pt a doua oara pe luna aceasta dar cum am mai spus ...culoarea e destul de ciudata,maronie,ca cea a spotting-ului Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|