|
Nu esti logat.
Un pic de ajutor...#1 2013-07-30 14:37:56
Un pic de ajutor...De vreo saptamana am o hipersalivatie care ba trece ba revine si nu stiu ce sa mai fac! Zilele astea am fost si in perioada de ovulatie si am avut si o usoara greata! S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? este destul de suparator si mentionez ca in fiecare luna inainte sa-mi vina menstruatia am probleme de genul acesta , dar nu ma tinea mai mult de 1 zi... Ultima oara a fost editat de D <3 B (2013-07-30 14:39:42) Offline #2 2013-07-30 17:26:59
Re: Un pic de ajutor...indiferent daca aflii ca mai sunt persoane care au asa un fenomen aparut in cadrul SPM situatia mi se pare a fi aceeasi: tu ai problema asta, recunosc nu placuta, insa nici vreo tragedie nu pare a fi. Rezolvarea probabila e legata de cuparea SPM Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|