|
Nu esti logat.
Senzatie de ureche infundata#1 2011-12-06 18:00:45
Senzatie de ureche infundataacum 3 sapt am inceput sa am senzatia de ureche infundata, de parca as fi avut vata in ureche mereu. am fost la ORL, doctoru mi`a dat tratament cu antibiotic pt otita, a zis ca nu am dop de ceara, pt ca eu asta banuiam. a spus ca am infundat nu stiu ce canal. mi`a dat tratament si pt rinita, pt ca se pare ca am mostenit`o de la mama. am facut tratamentul care a durat o sapt si tot am senzatia de ureche infundata. nu e la fel de rau ca inainte, dar nu inteleg de ce nu mi`a trecut ce sa fac? nu`mi permit sa dau alti 150 lei pt consultatie ca sa imi dea acelasi tratament pt ca altceva ce ar putea sa imi dea? intrebarea e daca sa cumpar iar antibiotic? sau ce sa fac? Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #2 2011-12-06 18:20:33
Re: Senzatie de ureche infundata150? auci. pfff, pai antibioticul greu ti-l da fara reteta, poate reusesti sa te folosesti de asta de acum o saptamana sa spui ca nu aveau si nu ai luat atunci. desi antibioticele nu se dau fara reteta pe motive bune zic eu... nu te poti duce undeva fara sa dai 150? esti asigurata? trebuie sa fie gratis consultatia cu trimitere de la medicul de familie. in cel mai rau caz, mergi la farmacie, si spune problema, iti recomand sensiblu brancoveanu 1, daca esti din bucuresti, am lucrat acolo de curand, si a venit un domn cu o problema asemanatoare, nu stiu ce i-a dat, el era si batran, dar stiu ca a venit dupa vreo saptamana cu o ciocolata pentru farmacista ca ii trecuse (btw, nu sunt farmacista ) Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-06 18:21:47) Offline #3 2011-12-06 18:24:21
Re: Senzatie de ureche infundatanu`s din bucuresti, din pacate pai ma pot duce la medicu de familie, sunt somer si cica sunt asigurata. insa din cate am auzit, ORL`ul din spitalele astea nu prea are aparatura performanta sa descopere mai bine cauzele. insa daca mai persista treaba, poate ma duc cu trimitere. antibioticul l`am luat cu reteta, dar poate se da si fara. nici nu mai stiu, dar e tare aiurea senzatia asta... am mai auzit ca e bun de pus ulei de masline in ureche. am facut si asa dar nu m`am tinut ca lumea, am pus o data, a doua zi era o imbunatatire, insa dupa amiaza iar incepea senzatia. am sa mai incerc cu uleiul de masline... Ultima oara a fost editat de rosebunny (2011-12-06 18:25:43) Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #4 2011-12-06 18:48:47
Re: Senzatie de ureche infundata150 de lei????!!!! Offline #5 2011-12-06 19:01:50
Re: Senzatie de ureche infundataEu zic totusi sa mergi la medic, daca nu ai incredere in asta mergi la altul, se pot face multe chestii in ureche de la uleiuri si mai stiu eu ce..spun asta in calitate de patita. Ultima oara a fost editat de florentina irina (2011-12-06 19:03:10) Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline Publicitateloading...
#6 2011-12-06 19:04:35
Re: Senzatie de ureche infundatabia, si eu am crezut ca am dop, doctoru asta e renumit in orasul meu, merge la conferinte etc, se vede ca e scolit, avea multa aparatura pe acolo. l`am intrebat daca am dop de ceara si a zis ca nu nush ce poate fi. si asa mi`e urat sa astept prin spitale.... dar daca n`am cum, asta e, o sa trebuiasca sa ma duc iar Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #7 2013-07-31 20:20:35
Re: Senzatie de ureche infundatabuna ...de 3 zile am o durere la ambele urechi si senzatie de ureki infundate...astazi am fost la un medic,m a curatat si m -a aspirat ..mi-a dat niste picaturi sa mi pun de 3 ori pe zi...problema e ca in urma vizitei la medic nu e nicio ameliorare, simt in continuare senzatia de infundat si parca imi atarna o greutate in urechi,e foarte deranjant...e normal sa ma simt la fel dupa vizita la medic? sau tre sa astept cateva zile sa si faca efectul picaturile ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|