|
Nu esti logat.
Vreau bebe!!!!!#1 2013-08-03 21:39:59
vreau bebe!!!!!buna am si eu o intrebare daca poate cineva sa-mi dea un raspuns incurajator si care sa ma ajute. ne dorim un bebe, am o intarziere de 5 zile a CM am avut contacte in urma cu 1sapt 2 sapt si 3. am facut 3 teste de sarcina insa sunt negative. cat trebuie sa astept ca sa pot face un test care sa imi dea un raspuns exact? sau este posibil sa nu fiu insarcinata? Offline #2 2013-08-03 21:55:03
Re: vreau bebe!!!!!un test este concludent la 3 saptamani de la contactul cu risc. se face cu prima urina de dimineata,iar daca a doua liniuta iese chiar si foarte vag testul este pozitiv. sau poti face un beta HCG Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2013-08-03 22:51:32
Re: vreau bebe!!!!!testul este concludent la 3 sapt de la contactul cu risc sau o saptamana de la intarzierea menstruatiei. ai avut contact in perioada fertila? iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|