homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna vreau sa aflu e urgent?!

#1 2008-01-28 12:42:06

ankka22
New member
Inregistrat: 2008-01-28

buna vreau sa aflu e urgent?!

buna , sunt noua pe forum si vreau a-si dori si eu sa aflu daca e posibil daca partenerul meu nu si-a dat drumul in mine, e posibil sa fiu insarcinata?eu pe data de 16 ianuarie 2008 am avut ultima menstruatie, si contactul a fost pe 26 ianuarie2008si nu stiu cum sa fac sa iau postinor sau nu?va rog mult vreau sa aflu!am luat anticoceptionale in decembrie si acum in ianuarie am facut pauza,URGENT VA ROG!

@@@@yahoo,

#2 2008-01-28 12:49:43

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: buna vreau sa aflu e urgent?!

sterge unul dintre mesaje in primul rand.
in al doilea rand citeste regulile
in al treilea rand...calculeaza-ti preioada fertila...

offtopic bine ai venit smile

Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-01-28 12:50:37)

#3 2008-01-28 12:50:40

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

ankka22 ai warn. puteai sa editezi ca sa completezi ce aveai de completat. citeste regulile.

mami de minuni hjarta

#4 2008-01-28 12:56:34

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

In caz ca nu stii:

Metoda calendarului(Ogino-Knauss) se bazeaza pe constatarea ca ovulatia se produce aproximativ cu 2 saptamini inainte de menstruatia urmatoare(aproximativ la mijlocul ciclului menstrual).Se va tine cont de faptul ca durata de viata a spermatozoizilor este de 7-8 zile(si uneori si capacitatea de fecundare se mentine tot atit). Ovulul isi mentine capacitatea de a fi fertilizat 12-24 ore dupa ovulatie.Pentru un ciclu menstrual regulat de 28 zile perioada fertila va fi intre a 7a si a 16a zi.Pentru situatia unui ciclu menstrual neregulat, formula de calcul propusa de Ogino este: x=10+n-28 si y=17+N-28. Unde: x este prima zi a perioadei fertile , y este ultima zi a perioadei fertile , n este numarul de zile ale ciclului cel mai scurt si N este numarul de zile ale ciclului cel mai lung.

#5 2008-01-28 12:59:21

ankka22
New member
Inregistrat: 2008-01-28

scuze pe greseala care am facut-o dar sincer cum se calculeaza perioada fertila ?sincer nu stiu?, a-si dori sa aflu de la voi daca se poate?multumesc mult!

@@@@yahoo,

Publicitate

loading...

#6 2008-01-28 13:03:59

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ralluka a scris:

In caz ca nu stii:

Metoda calendarului(Ogino-Knauss) se bazeaza pe constatarea ca ovulatia se produce aproximativ cu 2 saptamini inainte de menstruatia urmatoare(aproximativ la mijlocul ciclului menstrual).Se va tine cont de faptul ca durata de viata a spermatozoizilor este de 7-8 zile(si uneori si capacitatea de fecundare se mentine tot atit). Ovulul isi mentine capacitatea de a fi fertilizat 12-24 ore dupa ovulatie.Pentru un ciclu menstrual regulat de 28 zile perioada fertila va fi intre a 7a si a 16a zi.Pentru situatia unui ciclu menstrual neregulat, formula de calcul propusa de Ogino este: x=10+n-28 si y=17+N-28. Unde: x este prima zi a perioadei fertile , y este ultima zi a perioadei fertile , n este numarul de zile ale ciclului cel mai scurt si N este numarul de zile ale ciclului cel mai lung.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.