|
Nu esti logat.
Ce se intampla daca uiti doua pastile din primele zile ale unei foliiPagini: 1
#1 2008-01-28 12:19:30
ce se intampla daca uiti doua pastile din primele zile ale unei foliibuna, am o nelamurire : daca ai contact sexual in ziua in care iei ultima pastiluta din folie, dupa trei zile ai menstra normala, dar la urmatoarea folie gresesti in primele zile si uiti pastile...ce se intampla? am avut, spre exemplu, contact in 4 ianuarie, mi-a venit ciclul pe 7 ianuarie si din acel moment nu am mai avut nici un contact, pentru ca trebuia sa incep folia in 12 ianuarie dar eu m-am incurcat si am gresit rau de tot (am uitat 2 zile de pastile si apoi am luat prea multe, mai multe decat trebuia). am cerut ajutor aici si mi s-a raspuns ce trebuie sa fac, dar nu m-am gandit atunci sa intreb daca nu cumva pot fi insarcinata deja... ...daca ma puteti ajuta cu un sfat, ar fi perfect, multumesc Offline #2 2008-01-28 12:28:01
Re: ce se intampla daca uiti doua pastile din primele zile ale unei foliieu nus tiu ce sa zici sa faci...alta solutie decat sa astepti...nu prea ai ce... Offline #3 2008-01-28 13:07:02
Re: ce se intampla daca uiti doua pastile din primele zile ale unei foliieva, nu esti insarcinata! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-01-28 15:37:02
Re: ce se intampla daca uiti doua pastile din primele zile ale unei foliiva multumesc, atenta si draguta ca totdeauna. Ideea e ca ma simt foarte rau si am inceput sa analizez toate posibilitatile. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|