homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale

#1 2013-03-16 20:36:25

moykam
Membru
Inregistrat: 2013-03-16

anticonceptionale

in ianuarie am ajuns in spital din cauza ovareor inflamate si am chisturi,  inainte nu am folosit anticonceptionale si pt chisturi asta mi-a recomandat dr, nu mi-a venit ciclul de atunci si pot incepe sa iau pastilele????( nu sunt insarcinata ca din pacate nu pot avea copii)

#2 2013-03-16 21:13:30

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: anticonceptionale

da, poti sa le incepi oricand si menstruatia iti va veni in pauza
vezi ca ai postat intr-o sectiune nepotrivita

#3 2013-08-08 15:06:38

Ella91
New member
Inregistrat: 2013-08-08

Buna ziua doamnelor,

Sunt noua pe site si nu stiu exact unde sa adreses intrebarea pe care o am,imi cer scuze daca gresesc cu ceva!

De 2 sapt am inceput sa iau anti-bebe Desorelle,problema este ca de 3zile am racit si nu sunt sigura daca pot lua antibiotice Augmentin 375 mg ca sa nu scada efectul la anticonceptionale.

Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat. La doctor nu am cum sa ma duc pt ca trebuie sa ma programeze si va dura in jur de 2 sapt (locuiesc in Anglia deocamdata).

Va multumesc pt timpul acordat, o zi buna !! Gabriela  hjarta

#4 2013-08-08 15:08:41

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Daca iei antibiotice, te protejezi suplimentar pe durata tratamentului cu antibiotic + 7 zile (=7 pastile consecutive) dupa
Dar mie nu mi se pare o idee buna sa ei antibiotice de capul tau pentru o raceala... antibioticele se iau daca intr-adevar e o infectia bacteriana dovedita, nu pentru orice guturai

#5 2013-08-08 15:08:54

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

poti lua antibiotic daca tu consideri ca e necesar (desi pt. o raceala nu prea e cazul), dar trebuie sa folosesti prezervativul pe durata tratamentului cu antibiotic si pana inghiti 7 pastile de desorelle in zile consecutive (deci nu 3 zile de luat pastile + 4 zile de pauza)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

#6 2013-08-08 15:19:39

Ella91
New member
Inregistrat: 2013-08-08

Va multumesc din suflet pt raspuns si pt timpul acordat! Am dureri de amigdalite si imi curge nasul ca la robinet , bine ca febra nu am facut! Aici in Anglia fara programare nu faci nimic, deci nu am cum sa ma duc la doctor sa ma consulte. Inca o data imi cer scuze pt postarea intr`o diferita sectiune. O zi buna fetelor

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.