|
Nu esti logat.
Mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginale#1 2007-05-29 21:24:08
mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginaleAlaltaieri am folosit un protej-slip parfumat pentru prima oara shi seara inainte de culcare aveam mancarimi puternice in zona vulvei. N-am bagat in seama fenomenu shi am adormit. Dimineatza m-am trezit cu toata vulva umflata ( clitorisul shi labiile mici ) shi mancarimi! Zona era inrosita shi chiar dureroasa la apasare! Am incercat spalaturi externe cu pelin, apoi galbenele shi chiar bicarbonat de sodiu. Nu a mers! Azi am fost la doctor, la dermatolog, shi a zis ca dak nu am scurgeri vaginale shi mi-a aparut asha peste noapte inseamna ca ar putea fi o reactzie alergica la protej-slipu parfumat! Mi-a dat un tratament cu antihistaminic oral shi o crema care sa le iau/aplic o data pe zi! Deocamdata nu vad nici o ameliorare evidenta, doar ca zona nu mai e dureroasa la apasare. Este oricum exclusa o boala venerica. M-am gandit la candidoza, dar nu am nici o scurgere deocamdata shi ar fi trebuit sa apara intai scurgerea shi apoi mancarimile shi umflarea, nu? Iau anticonceptionale de o luna shi ceva! Nu am luat nici un fel de antibiotice de foarte mult timp! Voi ce parere avetzi? Multumesc anticipat. Offline #2 2007-05-29 21:29:50
Re: mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginaleda..si eu zic k e d la protejslip...mai bine folosesti unele fara mirosuri..parfumate..,si tot asa..pt k eu am impresia k dupa ce are un miros ala...mai ramane si pipi:Dsi alte chestii normale..si miroase mult mai nasputz:P doua puncte ics:D Offline #3 2007-05-29 21:45:50
Re: mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginalesi eu ma irit de la astea parfumate ... si nici servetele parfumate nu pot folosi in caz ca is la scoala sau undeva prin oras ... ca asa de tare ma irit.... incearca sa eviti astfel de protej slipuri sau tot ce inseaman deastea parfumate .. it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #4 2007-05-29 22:03:17
Re: mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginaleda credetzi ca o sa-mi dispara curand dak e o alergie? ca se umflase rau! shi acu ink nu s-a desumflat! cam in cat timp? Offline #5 2007-05-29 22:17:05
Re: mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginalein cateva zile iti revine ... vreo2 3 ... stai linistita it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-30 14:10:28
Re: mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginalepai d-asta sunt cam nelinishtita ca asta e a treia zi shi nu s-a desumflat decat un pic shi mancarimile sunt mai ushoare dar tot sunt Offline #7 2007-05-30 15:14:44
Re: mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginalepufosica...mergi la ginecolog...ce e sigur e sigur...si sa fi si tu sigura ca de la panty uri e...si nu e altceva... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-05-30 21:11:21
Re: mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginalecrede-ma ginecologii de aici sunt mai varza ca dermatologul la care am fost sunt destul de sigura ca a fost de la panty pt ca nu am nici un semn de alta boala... nici o scurgere shi nici un alt simptom! ce boala se manifesta asha in afara de alergie? problema e ca ar fi trebuit sa se desumfle de tot pana acu shi sa inceteze mancarimile... dar mancarimile dispar doar dupa ce iau pastila de antihistaminic shi nu s-a desumflat decat un pic ... Offline #9 2007-05-30 21:16:13
Re: mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginaleIncearca sa-ti pui comprese cu ceai de musetel (efect antiinflamator). Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #10 2013-08-08 16:03:36
Re: mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginaleBuna fetelor, Ultima oara a fost editat de Ella91 (2013-08-08 16:05:50) Offline #11 2013-08-08 16:44:47
Re: mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginalear trebui sa te speli intravaginal folosind doar apa dupa fiecare contact sexual, ca banuiesc ca nu mai folosesti prezervativ. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2013-08-08 20:41:27
Re: mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginaleSi lubrifiantul cred ca are un cuvanr de spus daca e folosit in exces, Offline #13 2013-08-10 00:33:34
Re: mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginalecu ce te-ai epilat? e exclus sa-ti fi dat si asta o iritatie? Offline #14 2013-08-10 09:09:54
Re: mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginaleeu cred ca e mai degraba un inceput de candida, un examen de secretie te-ar lamuri Offline #15 2013-08-10 14:47:50
Re: mancarime si inflamare a vulvei fara scurgeri vaginaleMultumesc de raspuns fetelor. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|