homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Din ce motiv va certati cu el deobicei?-9

#153 2013-06-28 10:09:39

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Re: din ce motiv va certati cu el deobicei?

motivul nr1 - ca e dezordonat si delasator, nu face nimic in casa, doar dezordine. Nu-i ce rdceat sa stranga dupa el si sa fie mai atent, dar degeaba ...

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#154 2013-07-21 15:43:49

dragongirl
Full member
Inregistrat: 2013-05-27

astazi am gasit sosete peste tot  bang

este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista

#155 2013-08-04 11:02:04

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

nu sunt motive, in cazul nostru, sunt prostii de moment

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#156 2013-08-08 17:09:32

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

noi "discutam in contradictoriu" ca cearta e prea mult spus, din cauza ca tre' sa trag de el sa faca ceva in casa, ca nu e atent pe ce cheltuie banii si ca da raportul mamicii cam des.
si ca nu stie sa ma lase in pace cand vede ca nu-s in apele mele, cand suntem constienti amandoi ca se ajunge la ciondaneala smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#157 2013-08-08 19:01:19

Nasira
New member
Inregistrat: 2013-02-24

nici la noi nu e cearta dar discutii marunte sunt tot timpul...de exemplu, ma dispera cand vine acasa de la munca si  sub pretextul ca i a fost dor de mine ma trage de obrajori ...da ma trage mereu, atat de des incat a devenit un obicei de -al lui pe care nu l mai suport:))...si noaptea in somn ma trage de ce apuca ...iar mie daca imi iese ceva pe fata gata e motiv de cearta ,ca doar di cauza lui mi-a iesit lol...in rest de la kestii de genul k sunt atat de sensibila incat plang din orice ,kiar si knd vad o stire la tv,imi reproseaza ca nu pot sa fiu mai tare si k o sa am multe in viata de pierdut din cauza acestui lucru..

Publicitate

loading...

#158 2013-08-08 19:05:16

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Noi ne intelegem foarte bine, de obicei, dar cand avem discutii, de cele mai multe ori sunt din cauza superficialitatii lui. Dupa 5 ani de relatie, inca nu s-a maturizat cum ar fi trebuit si trateaza unele probleme superficial, lucru care pe mine ma deranjeaza fiindca imi da impresia ca nu-i pasa in momentele alea de mine cum ar trebui. Drept urmare, discutam, eu ma supar si nu mai vorbesc cu el. El realizeaza ca greseste, dar e in acelasi timp, orgolios si ii ia ceva timp pana ma cauta sa ma impace. Eu mereu am incercat sa fiu cat mai corecta fata de el si sa nu-l fac sa sufere, dar probabil intampinam probleme din cauza diferentelor dintre mentalitatea unei femei si a unui barbat...

#159 2013-08-12 00:31:05

Ioana17
Full member
Inregistrat: 2010-06-03

ne ciondanim din lucruri banale , cum ar fi ca el e cel mai neatent om de pe pamantul asta si cateodata cele mai usoare lucruri nu e in stare sa le duca la bun sfarsit.. dar e al meu si il iubesc si asa.
+ ca atunci cand sunt nervoasa,stresata,dificila nu stie sa taca si sa ma lase in pace si de aici apar micile certuri. big_smile

Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! >smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.