homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hmmm

#1 2008-01-28 18:29:39

ruxxy05
New member
Inregistrat: 2007-03-04

hmmm

Pe un prospect de marvelon scrie asa: "schimbarea de la o tableta combinata, zilnica (28tablete) la marvelon:  Ciclul ar trebui sa inceapa cand inca luati tabletele inactive. incepeti sa luati marvelon in prima zi a acestei perioade. aruncati tabletele ramase in pachetul cu anticonceptionale zilnice"...
Intrebarea mea : la planning se eliberau folii cu 28 de tablete,din care 7 erau inactive. Cateva luni am luat marvelon de la farmacie,pt ca la planning nu aveau. cele de la farmacie sunt cu 21 de tablete si pe prospectul acela scria cele de mai sus.
Se refera la alte anticonceptionale sau la trecerea de la marvelon 28la 21?... pt ca mai nou au adus la planning si iar le-am luat de acolo...fara sa ma protejez...madgrater
Daca nu se refera la marvelon 28,la ce alte anticonceptionale combinate cu 28 de tablete se refera?hmm

#2 2008-01-28 18:41:19

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: hmmm

nu e nici o diferenta intre marvelon 28 si marvelon 21. atata doar ca lipsesc pastilele inactive.

prospectul ala se refera la situatia in care schimbi anticonceptionalele... dar si atunci le poti schimba normal, dupa ce termini folia, nu neaparat din prima zi de ciclu

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2008-01-28 19:33:06

ruxxy05
New member
Inregistrat: 2007-03-04

Re: hmmm

am inteles, sa traiti smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.