|
Nu esti logat.
Peste tot in Bucuresti vecinii sunt neprietenosi?#1 2013-07-22 15:53:25
Peste tot in Bucuresti vecinii sunt neprietenosi?Nici vecinii mei si nici ai altor cunostinte nu raspund cand ii saluti. Trec pe langa tine de parca ai fi invizibil. De ce sunt asa individualisti sau ingamfati sau... nu stiu? Offline #2 2013-07-22 16:04:44
Re: Peste tot in Bucuresti vecinii sunt neprietenosi?nesimtire, nepasare, poate n-aud, poate candva au auzit muzica tare si li s-a parut ca a fost (sau chiar a fost) de la tine, le-a intrat miros de ceapa prajita pe geam, poate candva li s-a parut ca spargeai seminte pe banca in fata blocului si aruncai cojile pe jos etc etc. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2013-07-22 18:24:40
Re: Peste tot in Bucuresti vecinii sunt neprietenosi?mie mi se pare o chestie de bun simt salutarea vecinilor.. nu trebuie sa am neaparat vreo treaba cu ei ca sa ii salut, cat timp si ei ma saluta, o fac si eu data viitoare. am si tineri si varstnici deopotriva, si nu-mi imaginez sa trec pe langa ei fara sa-i salut (cel putin in casa scarii, ca afara poate-s cu ochii in alta parte). Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #4 2013-07-22 22:51:42
Re: Peste tot in Bucuresti vecinii sunt neprietenosi?Mie nu mi s-a intamplat niciodata sa nu imi raspunda vecinii la salut. Am numai vecini tineri, fara babe si mosi mirosind a naftalina, spre norocul meu. Ba chiar ma mai intreaba pe scara chestii administrative, daca am primit factura la curent, ca lor le-a intarziat suspect de mult. Noi avem si un forum si un grup de discutii si orice "problema" gen muzica tare o rezolvam acolo, asa incat sa n-avem motive sa ne facem ca nu ne vedem pe scara. Offline #5 2013-07-27 15:28:56
Re: Peste tot in Bucuresti vecinii sunt neprietenosi?Si eu am o problema cu vecinii. Desi ne cunoastem de atata timp, locuiesc aici de cand ma stiu, unii din ei saluta asa in sila, au o fata acra. Tine mult si de caracterul omului. Si-au marit veniturile si au inceput sa se creada superiori. Si eu ma gandesc cateodata ca ar fi bine sa nu-i mai salut, dar nu e felul meu, mereu am fost prietenoasa. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline Publicitateloading...
#6 2013-07-27 16:06:52
Re: Peste tot in Bucuresti vecinii sunt neprietenosi?eu una nu dau niciodata muzica tare, nu ii deranjez cu nimic. pur si simplu, parca au aere de superioritate sau sunt doar antisociali. Offline #7 2013-07-28 20:41:18
Re: Peste tot in Bucuresti vecinii sunt neprietenosi?Atunci cand nu te plictisesti in casa nu prea ai treaba cu vecinii ) Ultima oara a fost editat de ani88 (2013-07-28 20:45:32) I love you. Remember. They cannot take it Offline #8 2013-07-28 20:45:44
Re: Peste tot in Bucuresti vecinii sunt neprietenosi?eu nu am avut probleme de genul asta pe unde am stat si nici unde stau eu acum. #9 2013-07-28 21:16:39
Re: Peste tot in Bucuresti vecinii sunt neprietenosi?
Vand apartament 2 camere Brasov, strada Armoniei(langa LSN), termopane noi, balcon renovat in 2010, instalatie electrica noua, mobilat, utilat, se poate ocupa imediat. Liceu, gradinita, parcuri, supermarket, gara in apropiere. Trotuar renovat 2011. I love you. Remember. They cannot take it Offline #10 2013-07-28 21:25:43
Re: Peste tot in Bucuresti vecinii sunt neprietenosi?Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #11 2013-08-15 17:54:59
Re: Peste tot in Bucuresti vecinii sunt neprietenosi?
Adica vreau sa scap de el, ia-l tu I love you. Remember. They cannot take it Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|