|
Nu esti logat.
Cat de bine faceti fata schimbarilor?-2#21 2009-02-11 10:12:17
Re: Cat de bine faceti fata schimbarilor?mie mi-e frica de esec => nu imi plac schimbarile si nu imi place sa fiu nevoita sa aaleg... Sa nu te astepti sa te salut! Offline #22 2013-08-16 10:41:02
Re: Cat de bine faceti fata schimbarilor?neprevazutul, neanutatul, imi da in cap...pentru ca nu am siguranta si imi mananca toata energia...aici ma refer la situatiile ce se ivesc in viata si sunt destul de ciudate Offline #23 2013-08-16 14:17:38
Re: Cat de bine faceti fata schimbarilor?Decat sa stau intr-un mediu comun, prefer mereu noutatea, imprevizibilul si mereu am reusit sa ma acomodez, e adevarat ca uneori imi da batai de cap situatia noua in care sunt dar ii gasesc rapid o rezolvare si sunt foarte mandra ca am reusit fiind foarte receptiva la alte schimbari noi in viata mea. ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|