homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mai stiu ce vreau!-2

#20 2013-08-12 22:26:43

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Nu mai stiu ce vreau!

acum m-a apucat bocitul ..pur si simplu mi-a picat o poza cu el si am inceput sa plang si imi vine sa il sun..dar ma abtin grater

Two souls don't find each other by simple accident

#21 2013-08-14 14:59:38

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

Nici eu nu cred ca e doar din cauza gurii lumii, cred doar ca nu ai avut niciodata o problema cu aspectul lui fizic (nici nu l-ai adorat dar nici nu l-ai dispretuit) si te-ai indragostit de cum te-a facut el sa te simti si de cum s-a purtat cu tine. Uite, si eu am trecut prin asta, ma simteam foarte bine cu fostul meu iubit, ieseam in oras, ne tineam de mana, ne plimbam prin toate locurile etc, si apoi au aparut discutii cum ca sunt prea buna pt el, ca sunt prea frumoasa pt el, ca merit ceva mai bun. Am reusit sa inaltur decizia celorlalti pentru o perioada dar ajungi intr-un punct cand nu aare cum sa nu ti se intipareasca si tie in cap si sa nu iti pui intrebarea asta.
Prin urmare, o dragoste adevarata si definitiva trebuie sa fie iubire din toate punctele de vedere, inclusiv aspect, NU zic sa fie fotomodel, zic doar sa iti placa tie, poate sa fie si urat cu spume dar sa iti placa tie ! Ceva ce la tine nu se intampla cum nu mi s-a intamplat si mie.
Doar tu stii ce sa faci si doar inima ta stie ce simte dar iti zic ceva, cu fiecare ruptura a relatiei voastre pe care o provocati, cu atat mai grea o sa fie relatia si mai greu de inchegat o sa fie si daca va impacati.

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

#22 2013-08-14 15:51:03

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Dar asta e universala lol tu esti asa frumoasa si meriti pe cineva mai bun! Eu mereu am auzit asta la toti prietenii mei...niciunul dintre ei nu au fost suficienti de buni pentru apropiatii mei forgetit dar atata timp cat tu consideri ca omul respectiv e bun pentru tine si tie iti place si ti se pare frumos si dragut si adorabil restul chiar nu mai conteaza smile Nici actualul nu era genul meu inainte, dar aproape deloc...zau lol adica pana si eu il vedeam ca si cum nu e pentru mine, nu ne potrivim desi mereu a existat acel ceva intre noi (cred ca asta m-a tinut in final langa el...atractia aceea si nu fizicul) si acum nush cum s-a dovedit a fi cel mai perfect pentru mine lol dintre toti  roll

#23 2013-08-15 11:24:18

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Joha, depinde mult si cat de important este fizicul pentru tine. Oricum oamenii mereu or sa-si dea cu parerea. Doar e mai simplu sa-i critici pe altii decat sa-ti vezi de propria viata.  roll Are dreptate, Happy, fiecare ruptura a relatiei face sa se duca tot farmecul, pana intr-o zi cand n-o sa va mai simtiti in largul vostru, ca doi straini intr-o relatie. Dar daca va doriti suficient de mult, lucrurile se pot repara. Mie, momentan, nu-mi mai trebuie nicio relatie. Pe cuvant, de nu mi se pare viata mai simpla.  lol

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#24 2013-08-15 16:53:41

Johanne
Platinum member

si eu am aceeasi senzatie acum tori,ca viata e asa simpla si frumoasa big_smile dar imediat ma apuca si doru si ura fata de el forgetit

Publicitate

loading...

#25 2013-08-15 17:30:18

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

toriana, nu stiu daca te confund, dar tu nu erai intr-o relatie cu un baiat de multi ani? smile
scuze de off

#26 2013-08-15 19:49:57

Johanne
Platinum member

Eu am oficializat despartirea sad asta e..cand nu mai e nu mai e..nu pot schimba nimic..

#27 2013-08-16 18:51:56

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Violete.Purpurii a scris:

toriana, nu stiu daca te confund, dar tu nu erai intr-o relatie cu un baiat de multi ani? smile
scuze de off

Nu stiu daca ma confunzi, dar am o legatura de multi ani cu un baiat. Insa si sunt, si nu sunt intr-o relatie, nici eu nu mai stiu. Sa-i spunem o relatie deschisa.  lol

Off, Joha, poate e mai bine asa, decat sa te complaci in situatia asta care nu te mai multumeste. Oricum ai tot timpul sa cunosti pe cineva cu care sa simti ca ai o legatura speciala. Eu la varsta ta habar aveam ce e aia relatie serioasa. Chiar daca ma indragosteam intens, nu ma implicam neaparat in ceva. Si acum imi dau seama ca e mult mai frumos asa, e varsta la care sa experimentezi. Si aici ma refer la iesit in oras, nu la alte lucruri neaparat.  patfierbinte

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#28 2013-08-16 20:14:07

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

toriana, stiu ca mai citeam la diferite topicuri cand dadeai exemple din viata personala, si inevitabil vorbeai si de cel de langa tine

#29 2013-08-16 20:56:25

Johanne
Platinum member

asa e tori smile trebuie sa mai cunosc si oameni noi,sa intru in relatii cu oamenii smile momentan imi e foarte bine puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.