homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!

#1 2008-01-26 22:44:21

veverita83
New member
Inregistrat: 2008-01-09

AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!

buna seara , am si eu niste nelamuriri. cate saptamani trebuie sa aiba sarcina ca sa putem face avortul
                                                         cand este termenul maxim cand este posibil un avort fara probleme.grater

Am postat un mesaj cu ceva timp in urma referitor la o presupusa sarcina sau nu . atunci am facut testul de sarcina si a iesit negativ dar aceas problema si luna aceasta nu mi-a venit menstruatia. ultima menstruatia normala (sangerare abundenta) a fost pe 4 decembrie ,in ianuarie cand trebuia sa imi vina nu a mai vrut (s-a suparat) amm luat anticonceptionale in continuare   si pe la jumatatea luni mi-am facut si un test de sarcina care a iesit negativ  .Luna aceasta am terminat folia si sau cam scurs 3 zile  dar nu cred ca o sa mai vina:cry:gratergrater nu am nici un simptom cum aveam inainte .
CE MA SFATUITI SA FAC???

#2 2008-01-26 22:46:42

sibel
New member
Inregistrat: 2007-04-13

Re: AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!!

du-te la medic sa faci un echo

#3 2008-01-26 22:46:45

fournicutza
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-12-28

mergi la doctor!parca pana in 3 luni se poate face intrerupere..

#4 2008-01-26 22:47:09

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

in primul rand daca ai terminat o folie de anticonceptionale si le-ai luat corect menstra trebuie sa vina in pauza de 7 zile...deci daca au trecut doar 3 zile nu inteleg de ce-ti faci probleme.
in al doilea rand...nu e obligatoriu sa ai simptome premenstruale iar daca din 4 decembrie ai luat anticonceptionale nu e obligatoriu sa-ti vina intre folii, cu conditia sa fi inceput sa iei anticonceptionale din data asta. testul de sarcina de la jumatatea lunii a confirmat ca nu esti insarcinata. ca sa ai liniste mai fa unul maine din prima urina
hai spune-ne cum iei tu anticonceptionalele. faci pauza intre folii?

si ca sa-ti raspund si la prima intrebare: de la 6 saptamani

Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-01-26 22:53:01)

#5 2008-01-27 22:45:59

veverita83
New member

ralluka a scris:

in primul rand daca ai terminat o folie de anticonceptionale si le-ai luat corect menstra trebuie sa vina in pauza de 7 zile...deci daca au trecut doar 3 zile nu inteleg de ce-ti faci probleme.
in al doilea rand...nu e obligatoriu sa ai simptome premenstruale iar daca din 4 decembrie ai luat anticonceptionale nu e obligatoriu sa-ti vina intre folii, cu conditia sa fi inceput sa iei anticonceptionale din data asta. testul de sarcina de la jumatatea lunii a confirmat ca nu esti insarcinata. ca sa ai liniste mai fa unul maine din prima urina
hai spune-ne cum iei tu anticonceptionalele. faci pauza intre folii?

si ca sa-ti raspund si la prima intrebare: de la 6 saptamani

eu iau anticonceptionale de 5 ani cred si asta a fost prima data cand mi s-a intamplat asa ceva .Pe 4 decebrie a fost ultima data cand a mi-a venit menstruatia. stiu ca se face pauza de 7 zile si apoi se incepe o noua folie.Sunt un pic speriata pentru ca pana acum nu am avut nici un avort si nici nu as vrea acum sa trec prin asa ceva.

Publicitate

loading...

#6 2008-01-28 09:32:19

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

daca testele au fost negative nu e sarcina. daca nici acum nu vine fa test in a 7-a zi si daca si acum e negtiv mergi la medic.

mami de minuni hjarta

#7 2008-01-28 19:16:18

veverita83
New member

eu_vreau a scris:

daca testele au fost negative nu e sarcina. daca nici acum nu vine fa test in a 7-a zi si daca si acum e negtiv mergi la medic.

astazi mi-am facut programare la medicul meu si voi merge vineri pana atunci sper ca menstrutia sa vina:boss:bugabugabugabugabugabugabugabugabugabugabugabugabugabugabugabugabugabugabugabugabugabugabugabugabuga

#8 2008-01-28 19:31:33

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

dar ce s-a intamplat??? pur si simplu n-a aparut deloc sangerarea? iar tu ai luat pastielel perefct corect? ai uitat vreuna, sau ai luat medicamente care sa le scada efectul?? eu una nu inteleg hmm
suntem alaturi de tine puss doamne ajuta sa fie bine...

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#9 2008-01-28 19:36:25

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

si mie mi s-a intamplat exact la fel,dar fetele de pe forum ziceau ca nu e vreo problema...eu iau marvelo de 3 ani jumate.le-am luat perfect corect,nu am luat alte medicamente.nu am avut diaree sau varsaturi!totusi sangerarea de privatie nu a aparut in cele 7 zile de pauza.nu am avut curaj sa incep o noua folie si surpriza mi-a venit in a 9-a zi de pauza.atunci am inceput o noua folie,in prima zi am luat 2 pilule-cea "uitata"+cea de ziua respectiva.ciclul mi s-a si oprit apoi deci practic m-a tinut o sg zi.acum sunt in a 3-a zi de pauza si sper sa nu se repete si s anu-mi vina iar ca atunci e clar ca trebuie sa le intrerup si sa le schimb.mie de obicei imi venea in a 5a sau a6a zi de pauza.curaj!!!va fi bine!!!tu ce iei?

#10 2008-01-28 20:28:21

ramona007
Membru
Inregistrat: 2008-01-28

as avea si eu 2 intrebari 
1. iau mervelon de aproape 3 ani...si am auzit ca e bine sa se intrerupa anticonceptionalele la 1an - 1an jumate macar pentru 2 luni, pentru a se reface organismul...e adevarat? maine ar trebui sa le incep...ce sa fac?
2. as vrea sa ma ingras putin...am inteles ca unele anticonceptionale ingrasa...care sunt acelea? as face bine sa le schimb, daca medicul mi-a prescris marvelon?

Ultima oara a fost editat de ramona007 (2008-01-28 20:36:01)

#11 2008-01-28 20:43:17

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

1 nu e adevarat...intrerupi daca vrei bebe sau daca ai ceva probleme de sanatate...altfel n are rost
2 depinde de organismul tau...nu avem cum sa stim de la care te ai ingrasa...

happy with him...inlove with him...puss

#12 2008-01-28 21:12:37

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

ramona 007 esti o norocoasa dk nu te-ai ingrasat de la marvelon!!!!!!!!!!!!bucura-te!!!!!!eu am luat 10 kg....grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.