homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine stie?

#1 2008-01-28 20:22:03

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

cine stie?

fetele,sper k ma veti ajuta si de aceasta data.vara asta planuiesc sa plec cu iubi in italia pentru o perioada mai lunga d timp.anul acesta am bacul,si voi ramane in tara atat timp cat va fi nevoie ca sa pot incheia tot ce tine de acest subiect.dar dupa ce termin clasa a12a,imi doresc sa pot da si la o facultate.acum vine problema:voi stiti daca exista vreo solutie sa pot continua studiile in afara/.cunoasteti pe cineva?sau se poate sa fiu inscrisa la o facultate in tara si sa vin la examene mai rar,desi locuiesc in strainatate?v-as fi tare recunoscatoare daca m-ati sfatui sau mi-ati raspunde

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2 2008-01-28 20:24:29

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: cine stie?

pai faci faculta la distanta ...si vi doar la examene ...  se poate smile asa o sa faca si o clega de a mea ... tot in italia pleaca tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#3 2008-01-28 20:30:07

rrammonna
Diamond member

deci se poate?vai da ce tare ma bucur.pe net nu am gasit nici o informatie care sa ma ajute.o sa ma mai interesez pe aici,sa vad ce mai aflu.dida,dak zici k colega ta va face la fel,ai idee cam la ce interval de timp va trebui sa ma intorc in tara?dar cu,cursurile cum va face?i le va trimite cineva?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#4 2008-01-28 20:33:57

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

ramona eu stiu ca astia de la spiru mai au si centre teritoriale in alte tari stiu sigur ca au unul in madrid si varianta didei e buna big_smile aaa si de cursuri nu'ti face problema ca vor fi afisate pe site si grilele pt examen la fel smile

Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2008-01-28 20:34:48)

Avem 1 an si 5 lunite

#5 2008-01-28 20:35:30

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

rrammonna a scris:

deci se poate?vai da ce tare ma bucur.pe net nu am gasit nici o informatie care sa ma ajute.o sa ma mai interesez pe aici,sa vad ce mai aflu.dida,dak zici k colega ta va face la fel,ai idee cam la ce interval de timp va trebui sa ma intorc in tara?dar cu,cursurile cum va face?i le va trimite cineva?

pai ar trebuii sa te intorci cand ai sesiunea...deci cam in ianuarie -februarie si ink odata in mai- iunie(cred) si sa stai vreo 2-3 sapt p'aici, depinde cum sunt examenele puse

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

Publicitate

loading...

#6 2008-01-28 20:35:40

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Sora prietenului meu a plecat cu serviciul in Italia si in timpul asta face si master-ul,si vine din cand in cand in tara sa dea examene,deci se poate.

#7 2008-01-28 20:37:40

rrammonna
Diamond member

va multumesc mult pentru raspunsuri. puss .ma gandeam k nu se poate.....in cazul in care mai aflati cate ceva sa nu ezitati sa imi scrieti.multam puss puss

#8 2008-01-28 20:38:14

skumpi
Vizitator

da normal k se poate...te inscri la distanta si vi numai la examene...adica in sesiune ...si eu cunosc destule pers care sunt plecate si se intorc pt examene smile

#9 2008-01-28 20:40:49

rrammonna
Diamond member

ce tare........................

#10 2008-01-28 20:50:50

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

intreb pe colega asta a mea care pleaca si ea exact ea cum o sa faca si iti spun wink

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#11 2008-01-28 21:18:43

rrammonna
Diamond member

dida a scris:

intreb pe colega asta a mea care pleaca si ea exact ea cum o sa faca si iti spun wink

mersi mult dida.kiar te rog s-o intrebi.acum mai caut si eu pe net.

#12 2008-01-28 21:20:46

skumpi
Vizitator

mai...la distanta is da la inceput cursurile la toate materile...u tzi le scoti..inveti si te prezinti la examen..nu`i mare filozofie..
bine k in weekenduri se mai fac cursuri da nu`i musai sa mergi big_smile

#13 2008-01-28 21:25:00

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

rrammonna a scris:

fetele,sper k ma veti ajuta si de aceasta data.vara asta planuiesc sa plec cu iubi in italia pentru o perioada mai lunga d timp.anul acesta am bacul,si voi ramane in tara atat timp cat va fi nevoie ca sa pot incheia tot ce tine de acest subiect.dar dupa ce termin clasa a12a,imi doresc sa pot da si la o facultate.acum vine problema:voi stiti daca exista vreo solutie sa pot continua studiile in afara/.cunoasteti pe cineva?sau se poate sa fiu inscrisa la o facultate in tara si sa vin la examene mai rar,desi locuiesc in strainatate?v-as fi tare recunoscatoare daca m-ati sfatui sau mi-ati raspunde

stiu ca la universitatea spiru haret exista si centre pt invatamantu la distanta si-n alte tari...
te inscrii acolo si dupa dai examenele de aks' de pe blackboard smile

Sim y 

#14 2008-01-28 21:25:21

rrammonna
Diamond member

mersi skumpi de informatii.dar caut dinainte k sa stiu ce si cum,ma gandeam k gasesc ceva bun la mine in oras,dar slabe sanse.
dida,da-mi id-ul tau,dak vrei k sa vorbim acolo mai multe(dupa ce vorbesti cu colega ta)vrei?
mai astept informatii smile

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2008-01-29 15:48:28)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.