homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ecografie pelvina-3

#39 2010-11-23 11:30:59

cristinaelena
New member
Inregistrat: 2010-11-22

Re: ecografie pelvina

niste intepaturi puternice in zona ovarelor si cumva si dureri de spate insuportabile uneori?sad
tu ai avut aceste dureri permanent?eu am foarte rar aceste dureri..dar problema e ca apar..acum sunt cred ca...in a 6-a zi dupa menstruatie..ar putea fi si asta cauza?multumesc:)puss

Ultima oara a fost editat de cristinaelena (2010-11-23 11:36:24)

#40 2010-11-23 11:43:15

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ideea de a ghici diagnostice dupa eventuale manifestari avute de una sau alta dintre forumiste e complet gresita...
eu una cred ca problemele tale sunt in legatura cu rinichii, nicdecum cu ovarele....ca idee.
deci lasa ghicitul in simptomele altuia si mergi la medic, e cel mai bine pentru tine

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#41 2010-11-23 12:14:47

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

cristinaelena a scris:

niste intepaturi puternice in zona ovarelor si cumva si dureri de spate insuportabile uneori?sad
tu ai avut aceste dureri permanent?eu am foarte rar aceste dureri..dar problema e ca apar..acum sunt cred ca...in a 6-a zi dupa menstruatie..ar putea fi si asta cauza?multumesc:)puss

nu, nu am avut dureri de spate si nici durerea la ovare nu era permanenta. crizele erau mai dese in a doua jumatate a ciclului, in apropierea menstruatiei.

doctoressa are dreptate: e bine sa mergi la doctor sa vezi ce si cum.

#42 2013-08-27 12:48:56

andraq
New member
Inregistrat: 2013-04-07

Bua fetelor. Am luat AC un an si le.am intrerupt acum 2 luni. Luna trecuta mi.a venit in ziua 32. Azi sunt in ziua 33 a ciclului si nu mi.a venit. Am facut o eco transvaginala si am 2 intrebari: 1. Endometrul are o grosime de 7mm si din cate am citit pe aici ar trebui sa fie mai gros inainte de ciclu nu? 2. S-ar putea observa existenta unei sarcini oricat de mica ar fi? Eu am avut ultimul contact sexual acum o saptamana, protejat. Insa tot imi fac griji.

#43 2013-08-27 13:04:59

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

daca te-ai protejat, nu ai de ce sa iti faci griji. dupa ce lasi ac, ciclul poate deveni neregulat pentru cateva luni, pana se restabileste

Publicitate

loading...

#44 2013-08-27 13:21:40

andraq
New member
Inregistrat: 2013-04-07

Multumesc pt raspuns. Am avut si niste dureri in zona ovarelor zic eu si am avut dureri si in timpul actului sexual in dreptul ovarului drept insa la consult astazi nu am mai avut dureri. De asemenea in afara de un chist de 8mm pe ovar nu s.a vazut nimic anormal la eco. Doctorul mi.a spus ca imi va veni stopul dar nu a gasit o explicatie pentru intarzierea aceasta. Eu tot la AC m.am gandit dar vad el nu mi.a e plicat ce se intampla, doar m.a asigurat ca totul este in regula.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.