|
Nu esti logat.
Ecografie pelvina-3#39 2010-11-23 11:30:59
Re: ecografie pelvinaniste intepaturi puternice in zona ovarelor si cumva si dureri de spate insuportabile uneori? Ultima oara a fost editat de cristinaelena (2010-11-23 11:36:24) Offline #40 2010-11-23 11:43:15
Re: ecografie pelvinaideea de a ghici diagnostice dupa eventuale manifestari avute de una sau alta dintre forumiste e complet gresita... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #41 2010-11-23 12:14:47
Re: ecografie pelvina
nu, nu am avut dureri de spate si nici durerea la ovare nu era permanenta. crizele erau mai dese in a doua jumatate a ciclului, in apropierea menstruatiei. Offline #42 2013-08-27 12:48:56
Re: ecografie pelvinaBua fetelor. Am luat AC un an si le.am intrerupt acum 2 luni. Luna trecuta mi.a venit in ziua 32. Azi sunt in ziua 33 a ciclului si nu mi.a venit. Am facut o eco transvaginala si am 2 intrebari: 1. Endometrul are o grosime de 7mm si din cate am citit pe aici ar trebui sa fie mai gros inainte de ciclu nu? 2. S-ar putea observa existenta unei sarcini oricat de mica ar fi? Eu am avut ultimul contact sexual acum o saptamana, protejat. Insa tot imi fac griji. Offline #43 2013-08-27 13:04:59
Re: ecografie pelvinadaca te-ai protejat, nu ai de ce sa iti faci griji. dupa ce lasi ac, ciclul poate deveni neregulat pentru cateva luni, pana se restabileste Offline Publicitateloading...
#44 2013-08-27 13:21:40
Re: ecografie pelvinaMultumesc pt raspuns. Am avut si niste dureri in zona ovarelor zic eu si am avut dureri si in timpul actului sexual in dreptul ovarului drept insa la consult astazi nu am mai avut dureri. De asemenea in afara de un chist de 8mm pe ovar nu s.a vazut nimic anormal la eco. Doctorul mi.a spus ca imi va veni stopul dar nu a gasit o explicatie pentru intarzierea aceasta. Eu tot la AC m.am gandit dar vad el nu mi.a e plicat ce se intampla, doar m.a asigurat ca totul este in regula. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|