homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina oprita din evolutie

#1 2013-08-27 17:40:34

rox_ana
New member
Inregistrat: 2013-03-19

Sarcina oprita din evolutie

Nu stiu cum sa incep. In urma cu 2 saptamani am aflat ca am sarcina oprita din evolutie. M-au internat, mi-au dat antibiotic ca sa nu fac infectie, iar pe data de 15 august mi s-a declasat avortul spontan....m-au lasat sa sangerez pana la calcaie. M-au chiuretat de urgenta. Nu povestesc intamplarea pentru ca nu vreau sa va sperii. Am avut dupa niste sangerari reduse rozalii...mi s-a spus ca e in regula si mi-au dat drumul in spital. Mentionez ca nu mi-au mai dat nici un tratament dupa. De atunci uneori patez proteslipul cu cateva picaturi...de vreo 5 zile vine putin mai inchis...de ieri vine chiar foarte inchis si azi de dimineata am avut un cheag destul de mare.
Eu nu am facut niciodata un avort, nu stiu ce e normal si ce nu si nici nu stiu pe cine sa intreg. eu nu am un medic ginecolog personal si medicul de familie nu stie ce sa imi spuna.
E normal ce mi se intampla? Stiam ca scurgerea maronie inseamna sange vechi si cheagul ala chiar ma sperie....pt ca am citit undeva ca e o diferenta dintre cheag de sange si tesut ....si eu cred ca era tesut pt ca era destul de inchegat.
Ati mai trecut prin asa ceva? E normal? Daca nu , ce ar trebuii sa fac?

#2 2013-08-27 17:55:41

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Sarcina oprita din evolutie

fa o ecografie dupa ce se opreste sangerarea. daca nu inceteaza nici in urmatoarele 3 zile (inteleg ca deja tine de 5), mergi oricum la maternitate la urgente si cere sa fii consultata. sanatate, sa se termine totul cu bine!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.