|
Nu esti logat.
Sarcina oprita din evolutie#1 2013-08-27 17:40:34
Sarcina oprita din evolutieNu stiu cum sa incep. In urma cu 2 saptamani am aflat ca am sarcina oprita din evolutie. M-au internat, mi-au dat antibiotic ca sa nu fac infectie, iar pe data de 15 august mi s-a declasat avortul spontan....m-au lasat sa sangerez pana la calcaie. M-au chiuretat de urgenta. Nu povestesc intamplarea pentru ca nu vreau sa va sperii. Am avut dupa niste sangerari reduse rozalii...mi s-a spus ca e in regula si mi-au dat drumul in spital. Mentionez ca nu mi-au mai dat nici un tratament dupa. De atunci uneori patez proteslipul cu cateva picaturi...de vreo 5 zile vine putin mai inchis...de ieri vine chiar foarte inchis si azi de dimineata am avut un cheag destul de mare. Offline #2 2013-08-27 17:55:41
Re: Sarcina oprita din evolutiefa o ecografie dupa ce se opreste sangerarea. daca nu inceteaza nici in urmatoarele 3 zile (inteleg ca deja tine de 5), mergi oricum la maternitate la urgente si cere sa fii consultata. sanatate, sa se termine totul cu bine! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|