|
Nu esti logat.
Statutul profesional al partenerilor-2#20 2013-08-30 15:13:49
Re: Statutul profesional al parteneriloreu cred ca intre parintii tai a fost mai mult o problema de orgoliu. orgoliu din partea mamei tale. cum s-au inteles pana atunci si de atunci nu s-au mai inteles? chiar atat de majora sa fi fost schimbarea? ea nu a acceptat psihic faptul ca tatal tau este mai presus ca ea. in viziunea mea mama ta e o persoana ambitioasa, dar nu intr-atat de ambitioasa incat sa ?creasca? si ea. a preferat sa se desparta decat sa lupte putin cu psihicul ei sau sa lupte sa ajunga la acelasi nivel ca al tatalui tau. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #21 2013-08-30 15:18:01
Re: Statutul profesional al partenerilor
pai pare limpede ca n-ai facut o cariera in domeniul in care te-ai pregatit? sau nu? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #22 2013-08-30 15:24:21
da. Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #23 2013-08-30 15:26:40
De atunci au inceput o mare parte din certuri. S-a ambitionat, s-a inscris si ea la o facultate pentru asistente. Doar ca a fost prea tarziu pentru a salva relatia. Situatia aceea de neacceptare la nivel psihic a dus la schimbari majore. Nu e motivul principal pentru divort, doar ca dupa parerea mea, dupa acest episod toate eventimentele au capatat un caracter mult mai grav din partea amandurora. Offline #24 2013-08-30 15:27:27
Re: Statutul profesional al partenerilorsi-un strop de offtopic "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline Publicitateloading...
#25 2013-08-30 15:32:40
Re: Statutul profesional al partenerilorcu bunul simt da, sunt cei 7 ani de acasa pe care unii nu-i au, altii-i au. Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #26 2013-08-30 15:42:06
pai si cum ai ajuns in multinationala aia, foarte bun in domeniul tau? te-ai nascut invatat? sau ai acumulat la gradinita toate cunostintele alea pe baza carora ai fost angajat? nu cumva ai trecut mai intai prin niste forme de invatamant? si nu cumva, pe langa domeniul in care lucrezi, ai mai citit si o carte, macar pentru scoala? n-ai invatat cate ceva din geografie? istorie? nimic? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #27 2013-08-30 15:48:05
Re: Statutul profesional al parteneriloram ajuns invatand. prin multa autoeducatie, caci scoala mi-a pus bazele, iar eu m-am dus in directia in care mi-a placut, prin autoperfectionare. ce m-a invatat scoala/facultatea a fost 70% apa de ploaie care in prezent nu-mi foloseste la nimic. am fost bun la geografie, romana, am stiut si istorie si matematica. dar la ce bun, daca acum nu le mai stiu si le-am uitat? Ultima oara a fost editat de sub (2013-08-30 15:52:21) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #28 2013-08-30 16:01:08
Re: Statutul profesional al partenerilorcred ca ar trebui sa se cheme topicul "statutul socio-cultural al partenerilor", fiindca discutia a deviat mult, mi se pare Offline #29 2013-08-30 16:03:06
Re: Statutul profesional al partenerilorpe bune ca merge rau domeniul constructiilor? la cate se construiesc prin toate partile, n-as zice. Ultima oara a fost editat de sub (2013-08-30 16:04:58) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #30 2013-08-30 16:25:22
Re: Statutul profesional al partenerilorSi eu cred ca e asa. Criza a ramas doar in capul angajatorilor zgarciti si lacomi sa le ramana lor cat mai multi bani, iar angajatului ii dau ceva acolo in bataie de joc. Daca protestezi, iti da un sut si-ti zice ca mai are 100 ca tine care abia asteapta sa lucreze pe banutii aia. Ultima oara a fost editat de jeannie (2013-08-31 00:59:23) Offline #31 2013-08-30 17:31:53
e vanzatoare de chiosc, nu analfabeta "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #32 2013-08-30 18:32:47
Re: Statutul profesional al partenerilorsi eu cred ca nu neaparat statutul profesional cat si cel socio-cultural conteaza. nu cred ca se cere neaparat ca din punct de vedere al profesiei, un cuplu sa fie la acelasi nivel. dar cred ca trebuie sa exista compatibilitate la nivel social si cultural. cred ca astea 2 criterii sunt mai importante decat profesia. viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|