|
Nu esti logat.
Care sunt zonele de evitat in Bucuresti?#1 2013-08-21 11:26:49
Care sunt zonele de evitat in Bucuresti?Buna! Offline #2 2013-08-22 12:59:26
Re: Care sunt zonele de evitat in Bucuresti?Buna ! Am o prietena care locuieste acolo, foarte aproape de statia de metrou. Mie una mi se pare ok zona, din cate am vazut cand am fost in vizita la ea. Daca stai bine sa te gandesti, nu exista niciun cartier in Bucuresti in care sa fii 100% sigur ca nu e niciun pericol. Offline #3 2013-08-23 12:24:49
Re: Care sunt zonele de evitat in Bucuresti?Eu ti=as recomanda Titan sau Dr. Taberei, au zone verzi si sunt linistite. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2013-08-30 13:20:23
Re: Care sunt zonele de evitat in Bucuresti?da da, intradevar dr tabere e mai ok . Offline #5 2013-08-31 00:07:59
Re: Care sunt zonele de evitat in Bucuresti?Am fost si eu acum un an sa vad niste apartamente prin zona, numai ca un pic mai in sud, in zona Dimitrie Leonida, adica urmatoarea statie de metrou. La intoarcere, am mers pe jos pana la Piata Sudului, dar am zis ca nu mai ajung! Nu am vazut decat spalatorii auto, tigani si caini. Ulite din alea ca la tara, pline de romi, caini si darapanaturi, birturi si bodegi infecte. Am fugit cat m-au tinut picioarele si n-am de gand sa mai calc pe acolo. Fereste-te, in principiu, si de Ferentari, Rahova. In general zona de sud a capitalei. Offline Publicitateloading...
#6 2013-08-31 01:16:28
Re: Care sunt zonele de evitat in Bucuresti?si la Piata Sudului e destul de dubios, la modul ca nu e ok sa porti nici macar fusta pana la genunchi, ci doar pantaloni. Ultima oara a fost editat de jeannie (2013-08-31 01:18:24) Offline #7 2013-08-31 10:13:09
Re: Care sunt zonele de evitat in Bucuresti?da cu piata sudului confirm si eu si la fel si in zona cinema cultural © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|