homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care sunt zonele de evitat in Bucuresti?

#1 2013-08-21 11:26:49

anageorgescu
New member
Inregistrat: 2012-07-25

Care sunt zonele de evitat in Bucuresti?

Buna!

Am gasit un apartament care imi place foarte mult in zona Aparatorii Patriei si am vrea sa il cumparam, dar am citit ca ar fi o zona destul de periculoasa, controlata de clanuri si sincer imi e cam teama, de aceea am zis sa ma interesez inainte.
Din ce stiti voi, eventual daca ati locuit acolo sau ati frecventat zona, partea de blocuri din apropierea metroului e periculoasa? Poti sa mergi seara pe acolo fara sa te temi de jafuri sau alte minuni asemanatoare ori e mai bine sa evit si sa mai cautam?
Va rog mult, ajutati-ma cu pareri pentru ca ne chinuim de muuuult sa gasim ceva sa fie ok si pe de-o parte sunt nerabdatoare sa gasesc, dar pe cealalta parte nici nu vreau sa luam o decizie gresita.

Multumesc frumos!

#2 2013-08-22 12:59:26

Delilah13
New member
Inregistrat: 2012-05-30

Re: Care sunt zonele de evitat in Bucuresti?

Buna ! Am o prietena care locuieste acolo, foarte aproape de statia de metrou. Mie una mi se pare ok zona, din cate am vazut cand am fost in vizita la ea. Daca stai bine sa te gandesti, nu exista niciun cartier in Bucuresti in care sa fii 100% sigur ca nu e niciun pericol.

#3 2013-08-23 12:24:49

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Eu ti=as recomanda Titan sau Dr. Taberei, au zone verzi si sunt linistite.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#4 2013-08-30 13:20:23

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

da da, intradevar dr tabere e mai ok .
eu am fost intr o seara de iarna la metroul aparatorii patriei si am asteptat pe cineva 15 min cam asa, si nu mai stiam cum sa plec de acolo mai repede.. poate si din cauza ca sunt obisnuita cu dr taberei unde totul e linistit.. da acolo nu m as duce

#5 2013-08-31 00:07:59

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Am fost si eu acum un an sa vad niste apartamente prin zona, numai ca un pic mai in sud, in zona Dimitrie Leonida, adica urmatoarea statie de metrou. La intoarcere, am mers pe jos pana la Piata Sudului, dar am zis ca nu mai ajung! Nu am vazut decat spalatorii auto, tigani si caini. Ulite din alea ca la tara, pline de romi, caini si darapanaturi, birturi si bodegi infecte. Am fugit cat m-au tinut picioarele si n-am de gand sa mai calc pe acolo. Fereste-te, in principiu, si de Ferentari, Rahova. In general zona de sud a capitalei.

In Grozavesti, Dr Taberei, Crangasi, Bucurestii Noi, Militari e mai ok.

Publicitate

loading...

#6 2013-08-31 01:16:28

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

si la Piata Sudului e destul de dubios, la modul ca nu e ok sa porti nici macar fusta pana la genunchi, ci doar pantaloni.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2013-08-31 01:18:24)

#7 2013-08-31 10:13:09

daenarys
Vizitator

da cu piata sudului confirm si eu si la fel si in zona cinema cultural smile
cat despre militari eu acolo lucrez si e zona plina de ciudati lol

pe scurt in berceni am trait 2 ani de zile si am avut probleme
in rahova traiesc de 5 ani si ma simt foarte ok si in siguranta nu a fost cineva in perioada asta care sa se dea la mine ca sa zic asa.in berceni mereu am avut problema asta la fel si in militari.eu acasa de la munca ajung pe la 9 seara si ajung cu 32 si la fel nu am avut probleme smile .

ce sa zic cred in principiu peste tot sunt probleme si depinde foarte mult si de experienta personala

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.