|
Nu esti logat.
Anexita#1 2013-09-05 16:20:19
AnexitaBuna ziua, doctoressa. Am mare nevoie de ajutor. Miam inceput viata sexuala acum 9 luni, la scurt timp dupa am avut dureri la urinare asa ca am luat medicamente de la farmacie (fara sfatule medicului)..durerile s-au calmat insa aveam mereu senzatia ca trebuie sa urinez, aveam dureri la ovare mai tere la cel drept si in spate. Menstruatia mia intarziat vreo 4 zile. apoi durerile s-au marit si am mers la medic, diagnosticul a fost Anexita dreapta. Mia dat antibiotice +supozitoare. la repetarea analizelor a iesit ca infectia disparuse insa durerile au ramas. am mers din nou la medic si mia dat doar niste calmante dar nimic. ciclul menstrual imi tot intarzie cu cateva zile, am dureri, o usoara usturime la urinare si senzaia permanenta ca trebuie sa urinez. Nu stiu ce sa mai fac si as avea nevoie de sfatul dumneavostra, as dori niste remedii naturiste, mie foarte frica pt ca am citit ca anexita poate duce la infertilitate. Va rog mult ajutatima! (mentionez ca folsim doar metoda coitului intrerupt). Offline #2 2013-09-05 16:32:11
Re: AnexitaDar o urocultura nu ai facut ? Mie imi suna mai degraba a cistita ce ai tu Offline #3 2013-09-05 16:54:55
Re: AnexitaNu, nu am facut. Lam intrebat pe doctor insa mia zis ca totul e in regula. Dar nu inteleg atunci de ce mai am durerile Offline #4 2013-09-05 18:18:28
Re: Anexitasi eu am avut anexita si mi-a dat doctorul ceva antibiotice si ovule... Offline Publicitateloading...
#6 2013-09-07 20:26:21
Re: Anexita
si eu optez pentru urocultura.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|