|
Nu esti logat.
Tigara Electronica#1 2011-06-09 11:07:01
Tigara Electronicafetelor.. acum in perioada bacului am ajuns la mai mult de un pachet de tigari pe zi ! ... ma apuca o groaza cand calculez vreo 340 ron / luna aruncati pe tigari... Un prieten m-a sfatuit sa-mi achizitionez tigara electronica. M-am documentat foarte bine si m-ar ajunge MAXIM 200 ron achizitia si pe urma vreo 30ron pe luna consumabilele (cartusele si nicotina lichida). Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #2 2011-06-09 11:43:44
Re: Tigara Electronicao prietena are si s-a lasat de fumat datorita ei si apoi s-a lasat si de ea Offline #3 2011-06-09 11:59:58
Re: Tigara ElectronicaDepinde de fiecare individ. Am avut ocazia sa vorbesc cu oameni care au incercat-o si n-au imbratisat-o, iar altii care fumeaza numai d-asta, sai care s-au lasat de tot (ca in cazul prietenei lui camysh). Offline #4 2011-06-09 12:04:39
Re: Tigara Electronicadin cate am vazut, sunt foarte multe e-lichide... cu propylen glicol sau cu glicerina vegetala... toate contin nicotina extrasa din tutun si o aroma... am vazut si aroma de ciocolata, red bull, fructe... eu as vrea sa folosesc cu aroma de cafea... mai ales ca ador cafeaua insa am interdictii... Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #5 2011-06-09 13:22:47
Re: Tigara ElectronicaAi fumat vreodata tigara electronica? Ar fi bine daca ai avea ocazia sa incerci, sa vezi daca o agreezi. Ar fi pacat sa dai 250 de lei degeaba. Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-09 13:35:55
Re: Tigara Electronicaam fumat de la cineva si mi-a placut... insa fenomenul de "throat hit" depinde de foarte multi factori: concentratie de nicotina, baza folosita (propilen sau glicerina), aroma in sine utilizata... Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #7 2011-06-09 19:49:25
Re: Tigara Electronicasotul meu fumeaza de aproape 3 luni numai tigara electronica.si costurile sunt cum ai zis tu.macar nu mai inhalezi toate cianurile din tigara normala. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #8 2011-10-16 17:19:09Re: Tigara ElectronicaFetelor, m-am hotarat si eu pentru tigara electronica in speranta ca ma las definitv de fumat... dar as vrea niste pareri, nu stiu de care sa-mi iau si mai ales de unde. Am mai citit si pe net, dar nu prea m-am elucidat pentru ca majoritatea erau la nivel avansat, nu pentru incepatori ca mine M-am tot uitat pe net si ma tenteaza o varianta de pe esmoke.ro (sper sa nu fie considerat reclama). In afara de tigara propriu-zisa (si kit-ul cu care vine), ce alte cheltuieli mai implica? Cartuse+lichid? Cartusele pot fi reincarcate (citisem undeva ca pot fi folosite de 3-4 ori)? Cam atat imi vine acum in minte... daca poate sa ma ajute cineva cu o parere/sfat, as fi tare recunoscatoare. Offline #9 2011-10-16 17:26:22
Re: Tigara ElectronicaLady, eu nu stiu sa iti raspund la intrebari, insa daca vrei sa te lasi de fumat, iti trebuie vointa, nu o sa reusesti cu tigara electronica ma uit la soacra-mea, ca se chinuie de nu stiu cand si nu se lasa ... daaar bafta! Offline #10 2011-10-16 17:37:43
Re: Tigara ElectronicaEu am fumat o perioada zilnic tigara elctonica si chiar ajuta. Acum nu stiu chiar adca poti sa te lasi de fumat, dar de la un pachet pe zi mai fumam cam 5 tigari + cea electronica. Eu cred ca e o investitie buna, si nu trebuie neaparat sa iti iei cea mai sumpa. Pentru inceput sunt unele la 30 de ron chiar ft ok. Cel putin vezi cum te descurgi inainte sa investesti mai mult. Si ar fi misto sa gasesti d-alea care au fust de nicotina ; ! Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #11 2011-10-16 18:00:39Re: Tigara ElectronicaEu nu stiu daca sunt neaparat super dependenta de nicotina/tigari, pot sa stau o zi fara sa fumez dar ma gandeam ca e mai rentabil si mai sanatos sa-mi iau o tigara electronica. Ce vazusem eu era pe la 90 de lei kitul, dar ma intereseaza sa stiu ce altceva trebuie sa-mi mai procur... Offline #12 2011-10-17 12:25:21
Re: Tigara Electronicasi eu-s curioasa de tigara electronica, daca mai aveti pareri si sugestii.. ca-s pe langa.. Offline #13 2011-10-17 12:30:22
Re: Tigara Electronicaeu vorbeam ieri cu al meu despre asta si zicea ca daca fumezi mult (echivalentul a un pachet pe zi de ex), e mult mai daunatoare decat tigarile in sine, din cauza chimicalelor care inlocuiesc gudronul si celelalte chestii, acum nu stiu cat e de adevarat; o fi si asta o chestie, in majoritatea cazurilor, chestiile arficiale sunt mai periculoase decat alea naturale; oricum, cei pe care i-am auzit ca fumeaza tigari electronice sunt impartiti in 2 tabere: unii zic ca nu se compara (in sensul bun), ceilalti zic ca-i naspa... ca de obicei, chestie de gusturi daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2011-10-17 12:56:44
Re: Tigara Electronica
Lichidul din tigara electronica contine glicerina vegetala si nicotina.Are zero toxine,nimeni nu ar face substante toxice ca sa inlocuiasca alte substante toxice.Poti fuma pana nu mai poti ca nu este daunatoare absolut deloc. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #15 2011-10-17 13:16:32
Re: Tigara Electronicamna, m-am interesat daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #16 2011-10-17 17:09:29Re: Tigara ElectronicaEu cred/sper ca pana la sfarsitul lunii sa imi procur una. O prietena (care si-a luat de vreo saptamana) imi spunea ca si-a luat direct fara nicotina si pare-mi-se cu ceva aroma de fructe si mi-a zis ca se simte ca si cum ar fuma narghilea tot timpul M-am hotarat sa-mi iau la inceput 2 variante de lichid sa testez, chiar nu m-ar tenta sa iau ceva cu nicotina sau/si cu gust de tutun... si vad cum ma simt cu ele. Am facut si niste calcule si cred ca e mult mai rentabil decat fumatul normal, dar n-as vrea sa ma apuc sa detaliez pe aici calculele pe care le-am facut eu Inca mai citesc si ma mai informez... si sper ca la sfarsitul saptamanii sa-mi procur! Ultima oara a fost editat de LadyPink (2011-10-17 17:38:56) Offline #17 2011-10-17 18:50:28
Re: Tigara Electronicanu stiu cifre, dar un prieten de-al meu si-a luat asa ceva si mi-a zis ca e o cale buna de a fuma mai mult si mai ieftin... nu cred ca merge sa te lasi, vrand-nevrand inhalezi mai multa nicotina decat din tigara normala, fie si prin faptul ca poti pufai si in locurile unde nu ai voie sa fumezi Offline #18 2013-09-15 12:27:14
Re: Tigara Electronicae normal sa simti ca scapa si niste aer pe undeva prin imbinarile ei? si tragi pana iti obosesc plamanii? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|