|
Nu esti logat.
Oare exagerez sau si-a pierdut el din entuziasm?#1 2013-09-16 22:19:54
Oare exagerez sau si-a pierdut el din entuziasm?M-am oferit sa ajut un tip care va veni sa studieze din strainatate cu o bursa in orasul unde locuiesc eu. Am tot vorbit noi timp de o saptamana, toate bune, ne intelegeam, dar alaltaieri seara raspundea greu si, mna, intr-un final ma intreaba ce fac acum si i-am raspuns, apoi i-am intors intrebarea. A zis ca se uita la un film si i-am zis ca ok, n-o sa-l deranjez. Mi-a aratat emoticonul ala, cu o fata fericita. Sincer, pe moment am incercat sa maschez ca nu ma deranjeaza, dar mi s-a parut cam aiurea replica... Offline #2 2013-09-16 22:30:30
Re: Oare exagerez sau si-a pierdut el din entuziasm?Pai de ce ai asteptari de la el? ti-a dat de inteles ca te place sau ce? Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2013-09-16 22:35:39
Re: Oare exagerez sau si-a pierdut el din entuziasm?Probabil chiar are probleme/o perioada grea si ar prefera poate sa discute asta cu tine in fata si nu pe mess (de unde si raspunsurile seci). e o anumita relatie intre voi sau ai ceva planuri/intentii (pe langa chestia cu bursa)? Ultima oara a fost editat de sub (2013-09-16 22:37:07) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|