|
Nu esti logat.
Vaccin Anti-tetanus#1 2008-01-29 17:24:09
Vaccin Anti-tetanusCum mergeam eu teleleu in drum spre scoala....ieri .....si mai mancam si un mar.....mi-a intrat un cui in picior.....(unii spun k de ce nu ma uitam in jos).....si fui la doctor si mi-a facut anti tetanus si mi-a dat oxacilina si metronidazol park ....si azi vadk am febra si stari de alea de somn ....poa sa fie ceva naspa de la vaccin , sau e o raceala ? #2 2008-01-29 18:35:27
Re: Vaccin Anti-tetanuscum ti-a intrat cuiu in picior? in talpa? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2008-01-29 18:48:05
Re: Vaccin Anti-tetanus
eu am luat metronidazol pt alceva da nu m`am simtit delok bine d la el...imi era greata...am facut si putina febra... #4 2008-01-29 19:03:11
Re: Vaccin Anti-tetanus
uite asa bine mergeam teleleu nu ma uit pe jos ma uit doar inainte si atata tot si mi-a intrat in talpa, si mi-am dat jos soseata sa vad de curge sange, si curgea, si am luat un taxiu si m-am dus la spitalul de urgentze, acolo mi-a zis pune hainele in cui si incepeam sa ma gandesc cum o sa doara....si numa ce-l vad k ia siringa trage ser cam 10 ml , si o infinge in muschi pe moment nu a durut , dar apoi dupa vreo juma de ora mama mama, iar aseara abia dormeam nu puteam de durere....si azi am stat acasa si aveam niste stari de somn dormeam din 3 in 3 ore © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|