homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In cele 7 zile de pauza in urma utilizarii AC esti protejata?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » in cele 7 zile de pauza in urma utilizarii AC esti protejata?

#1 2008-01-29 17:30:27

AlexandraMaria
Membru
Inregistrat: 2008-01-29

in cele 7 zile de pauza in urma utilizarii AC esti protejata?

buna,
sunt si eu la prima utilizare a anticonceptionalelor...si am o nelamurire. Mi s-a prescris Jasmin in urma unui control ginecologic, pentru a trata un mic chist ovarian. Toate bune si frumoase, nu am avut reactii adverse severe ( varsaturi, greata), deci presupun ca s-au absorbit..am avut si am inca spotting.
Ultima pastiluta am luat-o duminica la 9 seara. Luni am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu. Sunt protejata in cele 7 zile de pauza, desi sunt la prima folie?..La farmacie mi s-a spus ca da..dar nu sunt sigura..e nevoie de postinor? sper sa nu fie...mentionez ca pana a incepe jasminu am facut tratament cu orgametril( daca cumva ajuta acest aspect).
Astept si eu un rasp rapid..la 3 dimineata se implinesc cele 24 de ore si as vrea sa iau postinoru daca e ceva ..cu riscul de a deregla iar tot sad

Va multumesc!
Multa sanatate tuturor!

#2 2008-01-29 17:32:35

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Re: in cele 7 zile de pauza in urma utilizarii AC esti protejata?

da esti protejata in pauza

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-01-29 17:32:49)

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#3 2008-01-29 19:48:04

AlexandraMaria
Membru
Inregistrat: 2008-01-29

iti multumesc pentru rapiditatea cu care mi-ai rasp...oricum am sunat si la ginecolog desi nu e in tara sa vb cu asistenta...m-a asigurat si ea ca nu e nicio problema daca nu am omis nici o pastilutza ..deci cele 7 zile dupa sunt safe....

#4 2008-01-29 20:01:15

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

dap esti...sa nu iei postinor te rog mult . eu am facut-o si era cat pe ce sa se dea tot peste cap. din fericire nu s-a dat.

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » in cele 7 zile de pauza in urma utilizarii AC esti protejata?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.