homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sfat imi dati?

#1 2013-09-13 22:58:59

Stef11
New member
Inregistrat: 2013-07-12

Ce sfat imi dati?

Ultima oara a fost editat de Stef11 (2013-10-03 18:16:51)

#2 2013-09-13 23:14:56

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Ce sfat imi dati?

E clar ca este ratacit pe undeva! Probabil nu vrea sa te piarda pentru ca vede ca esti o fata deosebita si pe de alta parte probabil sufera ca inca nu te iubeste desi meriti.

Incercati sa va uitati la filme sau sa jucati jocuri impreuna (chiar daca aveti peste 20 ani) jocuri care va fac sa va cunoasteti mai bine,gen sa raspundeti amandoi la diferite intrebari "ce mancare iti place" sau nu stiu,jocuri de comunicare,vorbiti despre pasiunile voastre,despre amintiri din copilarie,ce prostii faceati cand erati mici,chestii care sa va faca sa va cunoasteti

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2013-09-14 13:57:26

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Si eu cred ca inca el nu stie pe ce lume este si ca intr-adevar esti ceea ce cauta dar parca lipseste ceva. Toata lumea afirma ca vrea liniste si pace dar uneori mai ai nevoie si de o scanteie. Cum a zis Jo, incercati sa faceti si ceva activitati impreuna nu doar sa iesiti si sa va tineti de mana pentru ca asa normal ca devine plictisitor. La varsta voastra ar trebui sa fiti mai nebunatici, sa faceti lucruri ca sa iesiti din cotidian dar si lucruri normale gen sa va jucati un joc, sa gatiti, sa va plimbati prin magazine de bezmetici, sa mergeti la un picnic sa faceti o salata, sa mergeti la un teatru...nush...lucruri care sa va placa si care sa va uneasca desi in principiu aceste lucruri ar trebui sa vina de la sine dar poate nu la toata lumea vin asa ca mai trebuie sa va ajutati singuri. Faceti fiecare o lista cu ce ar vrea sa faca pentru a imbunatati situatia aceasta si le puneti in aplicare pe rand smile Pofta vine mancand! Si noi locuim in aceeasi casa si nu intotdeauna avem subiecte de vorbit, mai ales seara cand suntem obositi...stam pur si simplu si ne  tinem in brate si ne uitam la tv sau stam pe net ca nu ai cum sa stai toata ziua bot in bot dar si seri in care ne culcam la 3 noaptea din cauza ca nu ne ajunge timpul sa ne spunem ce avem de spus.

#4 2013-09-16 10:13:13

alexiadaria
New member
Inregistrat: 2009-01-29

salut.de vreo 5 zile am o problema cu respiratia, nici nu stiu bine cum sa ma exprim, parca nu pot respira pana la capat.senzatia este aceea de oftat, iar cand oftez,nu ma satur de aer.acum 4 ani am avut aceeasi problema,medicul mi-a dat magnosum.a trecut. acum de cateva zile m-a luat dintr-o data.cand stau culcata si noaptea parca pot sa respir normal.dar cand ma misc nu pot si imi tot vine sa .iau si acum magneziu dar nu vad nici o imbunatatire. cred ca o sa consult un medic, dar pana ajung ma gandeam ca poate careva ati patit asa si ma sfatuiti ce sa fac sau ce sa iau.de durut nu ma doare nimic, nu tusesc deloc ca sa fie de la plamani, simt doar o apasare la intrarea in stomac si de acolo imi provoaca senzatie de cascat.sper sa ma ajutati cumva.multumesc

#5 2013-09-18 22:47:14

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

apropo de sfaturi...

cine ma invata si pe mine cum sa ma enervez ?

Publicitate

loading...

#6 2013-09-19 00:00:05

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

buna! acum vreo 2 luni am avut o vanataie urata la mana si am tinut comprese cu otet si apa calduta in zona respectiva. Oarecum a trecut in 2 zile vanataia, insa de atunci am ramas cu pete pe mana, ca atunci cand ai varsat de vant..se vede foarte urat si nu se vede sa treaca..va rog sa ma ajutati cu remedii smile

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

#7 2013-09-19 00:48:02

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

Nicole_ da`mi mie 1 milion de euro si eu iti promit ca ti`i dau inapoi smile sa vezi ce te enervezi pana la urma ...

onyca probabil esti alergic/a la otet smile

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2013-09-19 00:48:28)

#8 2013-09-19 02:09:29

Nicole_
Hero member

lol  pai simplu, nu ti dau, daca aleg sa iti dau, nu ma astept sa mi-i dai inapoi ... deci nu o sa ma enervez lol

#9 2013-09-19 02:14:35

AciDulaSs
Banat

pai stai asa tu ai vrut un sfat cum sa te enervezi smile si eu ti l`am oferit smile macar apreciaza tongue

#10 2013-09-19 08:56:57

NiNon
New member
Inregistrat: 2011-11-02

Trebuie sa-l distragi de la gandurile care le are...dar sa le mai discutati din cand in cand in sensul sa isi dea seama si sa realizeze ce isi doreste cu adevarat sa aiba inima impacata dar asta in momente cand va simtiti confortabil unul cu altu ... sa ii aratii ca ii esti alaturi...prin faptele care le faceti impreuna...
Dupa parerea mea...cam timp-ul o sal vindece...restul depinde de voi...si nu stiu cat bine face sa mai vorbeasca cu fosta...in sensul ca daca si aia e in aceleasi ganduri ca si el...depinde ce vorbesc...
Numai bine!

#11 2013-09-19 16:05:08

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

e destul de ciudat daca nu gasiti subiecte de discutie,mai ales ca sunteti la inceput de relatie.

#12 2013-09-20 01:31:18

Nicole_
Hero member

acid.... am cerut sfat cum sa fac sa ma enervez intr o situatie... situatiile le am si eu, destule ... rotfl tu mi ai dat o situatie.. da tot nu stiu cum sa fac sa ma enervezz

#13 2013-09-20 03:59:49

AciDulaSs
Banat

pai daca ai situatiile si in acele situatii nu te enervezi si esti calma inseamna ca e de bine ... de ce anume ai vrea sa te enervezi ? smile tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.