|
Nu esti logat.
Coafor iasi-2#20 2010-08-17 15:22:32
Re: coafor iasiBuna!! Offline #21 2010-08-17 15:34:26
Re: coafor iasianilatac: cu 2 randuri mai sus scria:
Offline #22 2010-08-17 16:31:42
Re: coafor iasiDa, am vazut ceea ce era postat de tine, insa....pentru o persoana care nu a fost niciodata in Iasi nu este o informatie destul de clara...." s-a mutat coafeza mea in Copou pe Codrescu parca" Copou fiind ce??.... Eu as vrea sa sun sa pot face o programare....sa fac programare personal imi este imposibil. Offline #23 2010-08-17 16:48:30#24 2010-08-17 17:27:01
Re: coafor iasiMultumesc mult annabel! Numarul de telefon vad ca este de la salonul de pe Primaverii, dar o sa sun acolo si poate ma vor ajuta cu un alt numar de telefon... Eu as vrea sa merg la salonul din Copou pentru ca este mai aproape de locul unde o sa fiu cazata. Offline Publicitateloading...
#25 2013-09-23 17:56:48
Re: coafor iasirecent preturile pt tuns au urcat pana in tavan, de parca nu era de ajuns ca nu stii cat de bine te tunde, mai trebuie sa dai si o mica avere pentru asta. Deci vreo experienta buna si recenta la un salon din iasi, posibil sa ma coste sub un milion? vreau doar un bob scurt si "tocit", fara varfuri subtiate, si un breton deasupra sprancenelor, insa vreau sa mi-l taie curat, si poate ceva volum la radacina ca sa nu arate ca o carpa. Am vazut o tipa tunsa asa prin Palas, regret ca nu am oprit-o sa o intreb unde se tunde. Offline #26 2013-09-23 22:35:48
Re: coafor iasimomox, stii ca tunsoarea depinde mult de ce fel tip e parul tau si daca il aranjezi sau nu? Offline #27 2013-09-24 12:19:46
Re: coafor iasiVio, pe strada garii, vis-a-vis de autogara, este un salon (spre rusinea mea nu stiu cum se numeste, pt ca eu inainte mergeam la tipa acasa, acum si-a deschis acest salon) are o farmacie veterinara langa si un schimb valutar. ti-o recomand cu toata caldura, nici nu trebuie sa-ti faci griji. mie mi-a facut sprancenele din nimic te astept sa-mi spui cat esti de incantata. ti-as da pm cu nr ei, ca ai nevoie de programare, dar nu ai optiunea activa. oricum poti merge acolo si iti faci programare/iei carta de vizita, te descurci tu În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #28 2013-09-24 12:50:49
Re: coafor iasimary, merci, iti spun luna viitoare, ca acum le las sa creasca sa iasa ceva din ele. le-am slutit in ultimul hal Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|