|
Nu esti logat.
Pt fetele casatorite#1 2008-01-27 19:25:12
Pt fetele casatorite. Ultima oara a fost editat de fallen_angel (2012-08-27 15:14:43) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #2 2008-01-27 19:26:51
Re: Pt fetele casatoritenu sunt casatorita dar acum depinde daca locuiti in acelasi oras,daca da de cate ori te duci la etc.etc. poate e putin geloasa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-01-27 19:34:03
Re: Pt fetele casatoritenu sunt casatorita dar cu siguranta as vizita-o ff des ,acum depinde si de relatia ta cu ea Mamica de 2 pui scumpi Offline #4 2008-01-27 19:36:36
Re: Pt fetele casatoritepai e ok la cateva zile zic eu.acum ai casa ta,barbat ,lucrezi etc.etc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-01-27 19:39:53
Re: Pt fetele casatoritela 3-4 zile e ok Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-27 19:44:44
Re: Pt fetele casatoriteacum stau la ai mei deci nu se pune right? mami de minuni Offline #7 2008-01-27 19:56:21
Re: Pt fetele casatoriteai mei sunt in suceava da' vb zilnic cu mama la tel sa stim k suntem bine si de vazut depinde cand e timp la cateva luni iar parintii lui sunt din ploiesti si mai vin la cateva sapt la noi sau ne ducem noi.. tot asa depinde de timp.. noi stam in bucuresti.. Ultima oara a fost editat de copilu (2008-01-27 20:15:25) fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #8 2008-01-27 19:56:56
Re: Pt fetele casatorite
asa mi se pare si normal/ dupa ce te casatoresti te ''rupi'' oarecum de familie,caci o ai pe a ta,de care trebuie sa ai grija si parintii ar trebui sa inteleaga treaba asta. Offline #9 2008-01-27 22:12:42
Re: Pt fetele casatoritela inceput meream pe la mama zilnic pt ca stateam la socrumiu adica peste strada de mama...apoi peste cateva luni cand ne-am luat apartament in alt cartier mergeam rar, doar in weekend caci nu ai cum zi de zi...pleci dimin la servici vii obosit si mai tre sa faci o piata sa faci mancare...mai ales ca eu gatesc zilnic...mai faci seara cand vii un curat mai ai si treaba pt la servici mai vrei o hatza hatza mai mergi la o sala la un tenis un patinoar iarna...nu ai cum sa mergi asa des...iar la socrumiu tot asa mergeam in weekend fiind in acelasi cartier cu mama...acum mama si tata sunt in spania si nici pe la socru nu trecem des..o data pe luna daca trecem dar nu se supara el...noua de abia ne ajunge timpul pt treburi sa nu mai zic ca e un lux daca prinzi o ora de somn seara in timpul saptamanii N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #10 2008-01-28 07:40:26
Re: Pt fetele casatoriteai mei stau la 150 de km...deci o data la luna. ca n-am timp. ai lui stau cu noi in oras si cam o data pe saptamana, maxim 2 mergem pe la ei Offline #11 2008-01-28 09:59:02
Re: Pt fetele casatoritemama dupa ce m-am casatorit a suferit de "sindronul cuibului parasit" palngea cand ma vedea, ma suna tot timpul...dar a trecut... mami de minuni Offline #12 2008-01-28 10:05:45
Re: Pt fetele casatoritezilnic cel putin 5 minute. dar locuim in acelasi oras si destul de aproape. cand vin de la munca facem turul de onoare Offline #13 2008-01-28 14:10:58
Re: Pt fetele casatoriteeu nu-s casatorita inca, dar locuiesc cu iubi in acelasi oras cu ai mei... iar casa in care stam momentan tot a lor e. asa ca.... se stabilise regula de o vizita pe sapt. chiar daca uneori trecem mai des, alteori mai rar... in weekend avem intalnirea de gradul 3 ... si ceea ce ma dispera e ca toata lumea se invarte acolo in jurul meu/al nostru, se intinde masa si vesnica discutie e: "de asta n-ai nevoie? ai luat mancare (de n feluri?). pt mine sincer e o chestie obositoare... da ce sa-i faci... asa-s ei, parintii... in felul lor incearca sa fie de treaba si sa ajute... asa ca rezultatul real nu prea mai conteaza Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #14 2008-01-28 14:19:26
Re: Pt fetele casatoritenici eu nu sunt casaorita....si o vad pe mama la 2-3 zile ....cand nu sunt eu acasa(adica sunt la matzul meu) e ea si invers...si cu tata cam la fel se intampla, dar cu el mai vb la tel, mai ne vedem dimin la o cafea apuc sa'i mai povestesc ce fac io la examene si ce prof ma enerveaza alta mancare de peste cu tata Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #15 2008-01-28 15:42:13
Re: Pt fetele casatoritela mama ma duc 2-3 ori pe sapt.de vorbit vorbim zilnic la telefon :)la soacra o data pe sapt.sau o data la doua sapt. ........ajunge,nu...........asa sa nu sa sature de noi.ma inteleg bine cu ea dar nu e mama mea! http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #16 2008-01-28 18:49:23
Re: Pt fetele casatoriteoff-topic.. andra cati ani ai? Offline #17 2008-01-28 19:30:11
Re: Pt fetele casatoritenici eu nu sunt casatorita,dar dupa ce o voi face,sau dupa ce ma voi muta vara asta,cu siguranta ca voi trece pe la ai mei2-3 ori pe an,desi vom sta la 20km distanta.andra123,mama ta s-a obisnuit cu tine,si de aceea y se pare k nu o vizitezi suficient.poate daca o suni de 2-3 ori pe zi te mai lasa. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #18 2008-01-29 21:44:38
Re: Pt fetele casatoriteinseamna k nu-i de gluma.eu abia vb cu mama knd suntem amandoua acasa si tare bine e.de a ta,zau k nu stiu ce sa mai zic Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #19 2008-01-29 22:03:10
Re: Pt fetele casatoritezau ca e ciudata Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|