homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O mare nelamurire in legatura cu anticoncepttionalele :)

#1 2013-10-10 23:57:43

mihai92
New member
Inregistrat: 2013-10-10

o mare nelamurire in legatura cu anticoncepttionalele :)

Buna tuturor , sunt nou aici pe forum si as avea mare nevoie de ajutorul vostru si anume...eu cu prietena mea avem o viata sexuala destul de bogata si ne-am cam saturat de stresantul prezervativ...am facut de cateva ori si fara dar sa scot eu afara dar e destul de stresant si asa sad Asa ca ne-am gandit ca ce ar fii daca ar lua ac , vad pe foarte multe forumuri ba ca sunt cangerigene , ba ca o sa ia in greutate , ba ca e posibil sa nu mai putem copii , doamne fereste sad . Tin sa precizez ca prietena mea are 18 ani...ne gandim serios sa mergem la un medic ginecolog sa vedem daca ii recomanda ac sau nu dar mai inainte as vrea niste sfaturi din partea voastra care deja le folositi sau ati folosit . Multumesc mult de ajutor.Mihai

#2 2013-10-11 10:53:25

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: o mare nelamurire in legatura cu anticoncepttionalele :)

V-ati gandit bine sa mergeti la medic, eu zic  mai bine la un cabinet de planning care se ocupa doar cu contraceptia
Aici pe forum nu se recomanda anticonceptionale si nici nu ar ajuta cu nimic sa stii ca eu sau altcineva se simte bine cu o marca de AC, fiindca nu toata lumea reactioneaza la fel... deci trebuie recomandare de la medic, niste analize pe care i le va da ca sa se asigure ca e sanatoasa si in caz ca nu se intelege cu ele va putea sa mearga inapoi sa i le schimbe
Sunt cabinete unde consultatiile sunt gratuite cu carnetul de elev / student

#3 2013-10-11 11:03:45

mihai92
New member

nu stiu asa ceva in deva... as vrea ceva cat mai sigur , oare un medic inecolog nu e bine ?

#4 2013-10-11 11:14:08

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

e ok si la un ginecolog

#5 2013-10-11 11:16:49

mihai92
New member

multumesc de raspunsurile acordate smile

Publicitate

loading...

#6 2013-10-11 11:39:31

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

daca mai ai intrebari, posteaza-le la un topic deja existent.
nu se deschid topicuri pt fiecare intrebare pe care o are un user; citeste regulamentul si respecta-l!

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.